(Persbericht) - Pro-actief Revenue Management! -

November 2010
Op 25 februari 2011 organiseert het European Pricing Platform een 1daagse interactieve trainingsessie ´Revenue en Yield management voor de hospitality industrie‘˜ met als doel de ´toolbox‘˜ van de Business professional verder uit te breiden.

(Her)ontdek de mogelijkheden van Revenue and Yield management die leiden tot het vasthouden en zelfs verhogen van uw winst in tijden van economische onzekerheid. Analyseer belangrijke toekomstige trends in revenue en pricing strategieën om inkomsten en winst te maximaliseren. Kortom, deze training zal een unieke ervaring zijn om te begrijpen hoe u door een correct gebruik van revenue management kan anticiperen in een onstabiele marktomgeving.

Wouter Olland zaakvoerder van Olland Marketing zal de deelnemers de mogelijkheden van revenue management leren (her)ontdekken. Deze training zal deelnemers de nodige theoretische en praktische informatie meegeven dat nodig is om een feilloze exploitatie van Revenue Management in praktijk toe te passen.

Deze training is specifiek gericht naar mensen die actief zijn in volgende branches:
Hospitality-, leisure-, meeting-, incentive-, conferences-, travel-, en evenementen industrie, docenten aan de (hoge) hotelscholen zijn uiteraard ook meer dan welkom.

Meer informatie? www.pricingplatform.eu

Het European Pricing Platform is dà© on- en offline ontmoetingsplaats voor prijsbeslissers in een breed scala aan sectoren. Het interactief delen, vergaren en ontwikkelen van pricing kennis staat centraal.