Heeft u behoefte aan een time out?

Neem tijd voor uzelf en geniet van een ontspannende dag in de Thermen inclusief massage!

Revive Massage & Wellness is een bedrijf in Schinveld, dat zich bezighoudt met het exploiteren van diensten die betrekking hebben op de wellnessbranche. Momenteel zijn de hoofdactiviteiten gericht op het geven van massages, meditaties, beautyarrangementen en hamambehandelingen. Daarbij is het ook mogelijk voor bedrijven om stoelmassages en groepslessen te boeken.

Revive is actief binnen twee grote wellnesshuizen in uw omgeving, namelijk de Carolus Thermen in Aken en Thermen Born (Nieuw!!).

 

Revive verzorgt al 2 jaar de massages in de Carolus Thermen, net over de grens in Aken. Dit thermale kuuroord biedt alles voor een ontspannend dagje uit. U kunt er heerlijk zwemmen en een uitgebreide sauna-wereld betreden, er is een karawanserei en natuurlijk zijn er de massages en beautyceremonies, die worden verzorgd door het team van Revive.

Per augustus 2007 is het compleet vernieuwde Carolus SPA geopend. Vanaf september 2007 is er een herfsttreatment voor onze gasten ontwikkeld; een wellnesssensatie op basis van appel en pompoenpitten!

 

Nieuw geopend voor het sauna- en wellness publiek: Thermen Born!

Revive verzorgt ook hier de vele verschillende massages, de hamambehandelingen en een groot palet aan beautybehandelingen. Ook worden er complete dagtreatments aangeboden, desgewenst inclusief een overnachting in het aangrenzende Amrath-hotel.

Binnenkort gaan de Thai Chi-, Yoga- (Hatha, Zwangersschapsyoga en kinderyoga) en meditatie-

(bio-relaxatie en kleur & klank meditatie) lessen van start waar u als groep of individueel aan kunt deelnemen.

 

Bijzonder aan het Wellnesshuis in Born is dat u de behandelingen van Revive kunt boeken zonder enige verplichting tot een bezoek aan de sauna afdeling van de Thermen zelf.

 

Kortom, echt een bezoek waard!

 

Kijk voor meer informatie op:     

www.thermenborn.nl

www.carolusthermen.de

www.revivemassage.nl