Het Limburgse bedrijf House4Media B.V. heeft de oplossing gevonden voor iedereen die zijn huis of appartement wil verkopen op een kosten-effectieve en leuke manier. Via de nieuwe website www.hierismijnhuis.nl kan iedereen een video plaatsen van een persoonlijke rondleiding in de woning. Op dit moment is het zelfs gratis voor iedereen. Wees er dan ook snel bij.

In de huidige tijden waarbij het moeilijk is om een huis te kunnen verkopen moet men creatief zijn om extra aandacht te krijgen boven alle andere huizen die in de verkoop staan. Hierismijnhuis.nl is weliswaar nog in de opstartfase, maar de website heeft een zeer krachtige formule die er zo maar voor zou kunnen zorgen dat uw huis eerder bezocht en verkocht wordt. U heeft als het ware 24 uur per dag en 7 dagen in de week een open huis. De belangrijkste voordelen van www.hierismijnhuis.nl zijn:

1. Een persoonlijke video met een rondleiding speelt erg in op de emotie van de mogelijke koper.
2. Iedereen kan er gebruik van maken. Op dit moment is het zelfs nog gratis.
3. U heeft 24 uur per dag, 7 dagen in de week open huis.
4. Binnenkort komen de video's op televisie bij het digitale kanaal van Ziggo. Als u wilt dat uw video op TV komt, kunt u beter niet te lang wachten voordat u deze gaat uploaden.
5. Voor makelaars: uw bedrijf komt uitgebreid in beeld.
6. Het is vooral leuk om een video te maken van je eigen huis. Een mogelijke koper wordt pas echt geïnteresseerd wanneer hij uw passie voor de woning voelt.

Dat video centraal staat bij Hierismijnhuis.nl betekent echter niet dat de mogelijkheden verder beperkt zijn. U kunt ook foto's uploaden, contactgegevens achterlaten en een goede beschrijving geven van uw woning.

In tijden van recessie kan het slim zijn om alle mogelijkheden te verkennen voor de verkoop van uw huis of appartement. Bent u al lang bezig met de verkoop van uw huis of appartement? Raap dan al uw enthousiasme bij elkaar en promoot uw video gratis op Hierismijnhuis.nl.