Met een prachtige opdracht van NEN bevestigt RH Stoelen wederom haar leidende positie op het gebied van dynamisch zitmeubilair. NEN (het Nederlands Normalisatie-instituut) bestelde voor eigen gebruik 310 bureaustoelen en 300 conferentiestoelen bij RH.

Ook voor een organisatie die zà©lf het proces faciliteert om de normen en richtlijnen op te stellen voor kantoormeubilair, is de aanschaf van nieuw kantoormeubilair geen sinecure. NEN te Delft nodigde voor de vervanging van het bestaande zitmeubilair alle leveranciers uit die voldoen aan de NPR1813 richtlijn voor de tender van 310 bureaustoelen en 300 conferentiestoelen. Na voorselectie en proefplaatsing kwam als bureaustoel de RH Extend als beste naar voren. Voor de conferentiestoelen is de RH Meetin uitgekozen. Beide modellen zijn bekleed met donkerblauw gekleurde wollen bekleding uit de Move collectie.

Samen met RH-dealer KVS Kantoorinrichtingen uit Zwolle zijn de oude stoelen verantwoord afgevoerd en de nieuwe geïnstalleerd. Ook hebben inmiddels gebruikers persoonlijke instructies gekregen over de meest ideale stoelinstelling. De combinatie van kwalitatief hoogstaande, ergonomische producten, de aansprekende filosofie omtrent het milieu en de klantgerichte service heeft ervoor gezorgd dat NEN uiteindelijk voor RH Stoelen heeft gekozen. Toon Mampaey country manager van RH is uiteraard bijzonder blij met deze eervolle opdracht. Ook bij NEN zet RH in op een langdurige relatie.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular