RiTech, leverancier van Biometrische USB data oplossingen, kiest voor E-QUIPMENT BV uit Almere als officiële distributeur.RiTech, opgericht in 1984 in Maleisië, is marktleider in de Biometrische Security Industrie. De organisatie houdt zich uitsluitend bezig met het ontwikkelen en produceren van biometrische beveiligingsoplossingen. Ritech heeft met Signature een topproduct ontwikkeld dat is ontstaan met behulp van feedback van diverse financiële- en overheidsorganisaties. De technologische hoogstandjes zijn ondergebracht in 22 patenten. Hierdoor zijn originaliteit en continuïteit gewaarborgd. Het kan dus geen toeval zijn dat vooraanstaande financiële- en overheidsinstellingen al voor deze oplossing hebben gekozen.

“Na een samenwerking van zo‘n 5 jaar met RiTech, weten wij dat Signature de beste beveiliging combineert met gebruiksvriendelijkheid. Dit bepaalt het succes van dit product en onderscheidt deze oplossing van andere” , aldus Jan Peters, Managing Partner van E-quipment BV.

E-quipment BV is een toonaangevend bedrijf dat zich volledig richt op databeveiliging.

Aangezien encryptie, in combinatie met management, steeds beter bereikbaar wordt zien we een portfolio ontstaan, dat toegankelijk is voor corporate accounts, overheden en nu ook voor het midden- en kleinbedrijf.

Voor meer informatie bezoek:
http://www.e-quipment.eu
of mail:
sales@e-quipment.euComments are closed.
%d bloggers liken dit: