Enschede, 11 mei 2009

Vanaf 1 mei is de Digizon box beschikbaar in Europa; een set top box waarmee je TV kunt kijken waar en wanneer je maar wilt. In Azië is dit product al een groot succes en is de Digizon box marktleider. De belangrijkste concurrent is de Slingbox die in Nederland wordt aangeboden door UPC. De Digizon box is geschikt voor alle TV aansluitingen en er kunnen ook externe videoapparaten zoals bewakingscamera´s op aangesloten worden. Bovendien zijn er geen maandelijkse kosten! Het product is uitermate geschikt om TV te kijken op de laptop in- en rondom huis. Ook kan hiermee Nederlandse TV worden gekeken tijdens de vakantie in het hotel of op de camping. De Digizon box van KCS Digital Inc is in een exclusieve samenwerking met importeur DigiPort Europe nu bereikbaar voor de Europese consument. De importeur is al in gesprek met een aantal Nederlandse elektronicaketens om dit product nog deze zomer in de schappen te krijgen.

Er zijn drie varianten van de Digizon box beschikbaar: de Digizon std, Digizon pvr (met USB aansluitingen voor USB opslagapparaten) en de Digizon pro met USB aansluitingen en ondersteuning voor draadloze netwerken (WiFi). De Digizon box maakt gebruikt van de efficiënte MPEG-4 AVC & AAC codec. Daarnaast heeft de box een ingebouwde analoge tuner en twee analoge A/V (audio/video) ingangen. De maximale bit rate is 2 Mbit/s bij een resolutie van 704x576 pixels, 25 frames per seconde. Voor Windows XP & Vista is een player beschikbaar. Daarnaast is er een player voor mobiele telefoons met Windows Mobile.

Consumentenverkoopprijzen:
Digizon std à¢à¢â‚¬Å¡¬229,-
Digizon pvr à¢à¢â‚¬Å¡¬279,-
Digizon pro à¢à¢â‚¬Å¡¬299,-

Noot aan de redactie:

Dit is een origineel persbericht

Over KCS Digital Inc
KCS Digital Inc is een Taiwanese producent van IPTV producten voor zowel consumenten als de professionele markt. Het bekendste product is de Digizon box en is hiermee marktleider in Taiwan en China.

Over DigiPort Europe
DigiPort Europe is een onafhankelijke importeur van elektronische kwaliteitsproducten uit Azië. Het bedrijf is opgericht begin 2009, maar de oprichters hebben daarvoor al jarenlange ervaring in de audiovisuele branche en handel met het verre Oosten opgedaan.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular