(Persbericht) Silver Dolphin award voor emotionele bedrijfsfilm 'Foutmelding'

Apeldoorn, 31 oktober 2011 - R&M, de Zwitserse fabrikant van bekabelingsystemen, heeft à©à©n van de beste bedrijfsfilms van 2011 geproduceerd. Deze film heeft de jury van de Cannes Corporate Media & TV Awards bewogen tot het toekennen van de Silver Dolphin, de tweede prijs voor internationale bedrijfsfilms. R&M heeft de film gemaakt in samenwerking met Seed Audio-Visual Communication AG en Topicfilm, twee specialisten uit Zurich. De R&M film heeft net als films van Ricola en Porsche een Award gewonnen, tijdens de competitie van 410 inzendingen uit de hele wereld.

R&M's bedrijfsfilm heet 'ehlermeldung', de Duitse naam voor foutmelding zonder de eerste letter en verrast kijkers met z'n onconventionele verhaal. Twee datapakketten ontsnappen uit het rack van een datacenter in India. De ene is cool en in tiptop conditie. De andere is in een slechte staat omdat deze over inferieure bekabeling is verstuurd. Wat is belangrijk voor goede datacommunicatie en welke verwachtingen hebben de pakketten van connectoren en kabels? De twee bytes willen dat zelf ontdekken en gaan op een spannende reis die eindigt in de R&M Cube in Wetzikon. De dialogen belichten belangrijke criteria voor hoge kwaliteit bekabeling en de door R&M gebruikte productietechnieken. Aan het einde van de film zijn beide datapakketten overtuigende fans van R&M geworden.

Bekijk deze film zelf op: http://www.rdm.com/en/co/about-us/company-movie.aspx

R&M heeft bewust gekozen voor storytelling in plaats van de klassieke informatiefilm. Mede-eigenaar en CQO Peter Reichle zegt hierover: "In deze film maken wij met humor en emoties op onverwachte wijze een belangrijk onderwerp duidelijk, dat tot nu toe door techniek wordt gedomineerd. Ik ben ervan overtuigd dat dit verfrissende verhaal R&M nog populairder maakt bij onze doelgroepen."

Over R&M
Reichle & De-Massari AG (R&M) ontwikkelt en produceert bekabelinginfrastructuren voor communicatienetwerken. Met hoge kwaliteit producten voor koper- en glasvezelnetwerken heeft R&M de reputatie van marktleider in kwaliteit opgebouwd. Het bedrijf is in 30 landen actief met een eigen verkoop- en marketingorganisatie. Met een omzet van CHF 180 miljoen in 2010 (waarvan 75% uit export) en 600 medewerkers, behoort R&M tot de top 500 bedrijven in Zwitserland. Het bedrijf is eigendom van de Reichle-familie en wordt als een onafhankelijk familiebedrijf gerund.
Meer informatie is te vinden op www.rdm.com of www.rdm.com/bnl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular