(Persbericht) Apeldoorn, november 2011 - R&M, de Zwitserse fabrikant van bekabelingsystemen, heeft met Croon Elektrotechniek en HVL een raamovereenkomst gesloten om als preferred vendor databekabeling te gaan leveren. Beide bedrijven zijn onderdeel van TBI Holdings, een netwerk van zelfstandig opererende ondernemingen actief in de vastgoed, bouw en techniek. De raamovereenkomst is het resultaat van een productgroep-/marktonderzoek om invulling te geven aan de nieuwe inkoopstrategie voor databekabeling bij Croon en HVL. R&M is à©à©n van de drie voorkeurfabrikanten.

Kwaliteit en klantspecifieke oplossingen
Croon en HVL hebben op basis van een Request for Information (RFI), technisch productonderzoek, Request for Quotation (RFQ) en een analyse van de businessmodellen, drie fabrikanten gekozen. "De preferred vendors voor databekabeling vertegenwoordigen merken die wij graag aan klanten aanbieden", zegt Henri Kolster, Back Office Manager en Product Group Manager Procurement bij Croon. "Behalve over productkwaliteit en prijstransparantie, hebben wij ook afspraken gemaakt over leverbetrouwbaarheid, juridische risicoafdekking en de mogelijkheid tot het aanpassen van producten voor klantspecifieke oplossingen".

Over R&M
Reichle & De-Massari AG (R&M) ontwikkelt en produceert bekabelinginfrastructuren voor communicatienetwerken. Met hoge kwaliteit producten voor koper- en glasvezelnetwerken heeft R&M de reputatie van marktleider in kwaliteit opgebouwd. Het bedrijf is in 30 landen actief met een eigen verkoop- en marketingorganisatie. Met een omzet van CHF 180 miljoen in 2010 (waarvan 75% uit export) en 600 medewerkers, behoort R&M tot de top 500 bedrijven in Zwitserland. Het bedrijf is eigendom van de Reichle-familie en wordt als een onafhankelijk familiebedrijf gerund.
Meer informatie is te vinden op www.rdm.com of www.rdm.com/bnl.