26 november 2009, Sint Michielsgestel

PERSBERICHT

RNC Wonen presenteert een nieuw geluid in de wereld van huurbemiddeling.
Unieke formule voor verhuurders en huurders; verhuurders worden beloond voor woningaanbod, huurders profiteren van gunstige voorwaarden!

Met gepaste trots meldt RNC Wonen dat met ingang van 26 november een start gemaakt is met haar activiteiten op het gebied van huurbemiddeling tussen huurders en verhuurders. Deze activiteiten zullen hoofdzakelijk ontplooid worden in de regio Eindhoven, Den Bosch en Tilburg. Opgezet door twee jonge, ambitieuze ondernemers, die huurders en verhuurders centraal stellen in hun bedrijfsvoering. Geprikkeld door negatieve ervaringen met bemiddelingsbureaus, werd door hen besloten dat huurbemiddeling in onroerend goed ook op een andere manier mogelijk moet zijn.
Het resultaat is RNC Wonen, www.rncwonen.nl, waar zowel huurders als verhuurders profiteren van de uitgebreide persoonlijke service met zà©à©r interessante voordelen.

Verhuur
Voor verhuurders wordt een unieke formule gehanteerd. Verhuurders betalen niet om een advertentie op de site van RNC Wonen te plaatsen, maar worden betaald met maar liefst 10% van de eerste maand huur na een succesvolle bemiddeling.
Daarnaast neemt RNC Wonen alle werkzaamheden uit handen van de verhuurder zoals:

à¢â‚¬¢ Selecteren en screenen van geschikte huurders;
à¢â‚¬¢ Plannen en organiseren van bezichtigingen;
à¢â‚¬¢ Kosteloos opstellen van het huurcontract;
à¢â‚¬¢ Innen van de borg en de eerste maand huur.

Tevens is het mogelijk om het volledige of gedeeltelijke beheer over te laten aan RNC Wonen, waarbij bijvoorbeeld alle huur wordt geïnd en de woning steeds opnieuw weer wordt verhuurd.
Verder is RNC Wonen specialist in het verhuren van uw tweede huis. Gezien de nieuwe regelgeving is het extra interessant om uw tweede huis te verhuren. Deze regeling biedt ook uitkomst wanneer een huis te koop staat, en maar niet verkocht wordt. RNC Wonen vertelt u graag meer over mogelijkheden en aandachtspunten.

Huren
Geheel gebaseerd op de wensen van de huurder gaat RNC Wonen op zoek naar passende woonruimte. De service reikt verder dan het eigen woningaanbod, want ook het uitgebreide netwerk van makelaars en andere woonpartners wordt aangesproken.
Voor huurders is het bijzonder interessant om woonruimte te vinden via RNC Wonen, al was het alleen maar omdat de bemiddelingskosten op slechts 85% van de eerste maand huur liggen. Na een succesvolle bemiddeling ontvangt de huurder zelfs het inschrijfgeld retour, en met de inschrijving maakt de huurder ook nog eens kans op een LCD TV! Als extra service is het mogelijk om via sms-berichten op de hoogte gehouden te worden van het nieuwste woningaanbod.

Nieuw geluid
RNC Wonen vertegenwoordigt met haar manier van werken een nieuw geluid in de branche van huurbemiddeling. Het accent ligt duidelijk op de persoonlijke service voor huurders en verhuurders, waarin RNC Wonen zich onderscheidt van andere bemiddelaars. Aangepast op de voorkeuren van huurders en verhuurders wordt gezocht naar woonruimte of huurder, geheel passend binnen het wensenpakket. Daarnaast zijn de voordelige tarieven die door RNC Wonen gehanteerd worden bijzonder aantrekkelijk voor zowel huurders als verhuurders. Grote kans dus dat de eigentijdse en specialistische manier van werken binnen RNC Wonen in de toekomst haar vruchten zal afwerpen!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Meer informatie over RNC Wonen? Kijk snel op www.rncwonen.nl

Website: http://www.rncwonen.nl/index.php?pgname=home&id=1&lang=nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular