Robomow, de toonaangevende producent van automatische grasmaaiers, lanceert zijn laatste nieuwe maaier, de 'Robomow City 110', in alle Makro-winkels in België.

Na hun grote succes op de 'Foire de Paris'-show vorig jaar, lanceert Robomow nu hun laatste technologische hoogstandje, de 'Robomow City 110', dat exclusief verkrijgbaar is in alle Makro-winkels in België.
Honderden modellen van de 'Robomow City 110' werden de eerste twee weken al verkocht in de zes Makro-winkels in België en ze bewijzen steeds opnieuw een populaire oplossing te bieden aan drukbezette tuineigenaars over de hele wereld die geen tijd hebben om hun gazon te maaien. Er is veel aandacht besteed aan de manier waarop de producten worden gepresenteerd in de winkels, met praktische demonstraties door Robomow-experts, video's met instructies en handige informatiebrochures.

De slogan "Hij maait. U (ge)niet." omschrijft perfect dit nieuwe model omdat dat precies is wat hij doet. Robomow is een toonaangevende leverancier van grasmaaierrobots die elke grootte gazon automatisch maaien terwijl de eigenaar zich ontspant en zijn waardevolle vrije tijd aan iets leukers kan spenderen. Bovendien heeft Robomow vele getuigenissen om dit te boekstaven. Zo bevestigt een zeer tevreden klant van Robomow dat hij "verbluft was door de vele voordelen zoals het geruisloos maaien, het je niet zorgen hoeven maken om een droog gazon, het oprijden van hellingen in de tuin, het uitwijken voor bomen en vooral het kunnen uitvoeren van mijn eigen werkjes. Het allerbeste aspect is dat je rustig een kopje koffie kan drinken terwijl iemand anders het werk voor jou doet!"

Met zijn ingenieuze technologie en nieuwe technieken voor grasrecyclage, is deze volautomatische en milieuvriendelijke grasmaaier zeer gebruiksvriendelijk en verbruikt hij bovendien minder energie dan eender welke gewone grasmaaier. De grasrecyclagetechniek zorgt er niet alleen voor dat u de grasresten niet meer hoeft te verzamelen en verwijderen, maar resulteert ook in een gezonder en groener gazon dat de buren ongetwijfeld jaloers zal maken.

De vernieuwende 'Robomow City 110'-maaier voorziet een volledig pakket met een automatische grasmaaier, een laadstation, een batterij en perimeterdraad voor het afbakenen van het gazon. Dit unieke product is ideaal geschikt voor gazons tot 400 m² en is bestand tegen extreme weersomstandigheden en UV-straling.
In navolging van het grote succes van de 'Robomow City 110' lancering in de Belgische Makro-winkels, verkoopt Robomow dit ingenieuze topmodel vanaf april ook in alle Hornbach-winkels in Duitsland en Luxemburg.

Over Robomow:
Sinds de oprichting in 1995 is Robomow uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van gebruiksvriendelijke grasmaaierrobots. Na hun overweldigende succes op de 'Foire de Paris'-show, gaat Robomow steeds verder met het ontwikkelen van vernieuwende, maaiende meesterwerken die een budgetvriendelijke en automatische oplossing bieden voor nagenoeg elke gezinstuin. Kijk voor meer informatie over Robomow op www.robomow.be of www.robomow.nl.