Maatschappelijk verantwoord ondernemen kan natuurlijk in eigen land, maar kan ook internationaal worden opgepakt. V-tron draagt graag een steentje bij voor een grensoverstijgend project van Autobedrijf Doorten Pesse.

Snel schakelen

Eà©n van de medewerkers van V-tron was toevallig bij een van de vestigingen van de familie Doorten en hoorde daar over het project van Edward. Het project, genaamd Rocky Challenge, houdt in dat er een terreinwagen is opgeknapt tot nieuw en is getransporteerd naar Kaapstad (Zuid-Afrika). De bedoeling is dat de auto uiteindelijk in Tanzania door een lokale arts kan worden gebruikt. Daarmee kunnen zieke kinderen in de wijde omgeving bezocht worden en tijdig medische zorg ontvangen.

V-tron levert een mobiele unit die in Kaapstad in de auto kan worden geïnstalleerd. Vervolgens kunnen de thuisblijvers online mee kijken naar de afgelegde route met de Rocky. Vanaf week 29 zal de auto gedurende 6 weken te volgen zijn. De live beelden zijn via de website van Rocky Challenge en de website van V-tron te volgen.