(Persbericht) Roger Moore opent restaurant Zerodix in mondaine Crans-Montana
Eigenaren Bries Noordwijk exploiteren nieuwe hotspot aan de skipiste in Zwitserland

Crans Montana, 7 december 2010 Op vrijdag 3 december 2010 opende Roger Moore het nieuwe restaurant Zerodix in Crans-Montana (Zwitserland). Een spraakmakende nieuwe venue, geëxploiteerd door Michiel en Martijn van den Berg, die de komende jaren het toch al zo prachtige Crans-Montana van een extra dimensie zal voorzien. Zerodix is een stijlvol ingerichte locatie met een sfeermix van Zwitserse en Internationale elementen. Zerodix biedt gasten ruime mogelijkheden tijdens ontbijt en lunch en introduceert de "Apres-ski deluxe".

Sinds de zomer is er intensief gewerkt aan de bijzondere nieuwe ´place to be‘˜ in Crans-Montana. Naast de telecabine de Crans-Cry in de dorpskern van Crans restylden de Nederlandse horecaondernemers Michiel en Martijn van den Berg het bestaande pand in nauwe samenwerking met architect Bart Akkerhuis van Bureau Akkerhuis. Het drietal was al eerder verantwoordelijk voor het succesvolle strandpaviljoen Bries in Noordwijk, dat in augustus de award "Beste Strandpaviljoen 2010" in ontvangst mocht nemen.
Met duurzame en robuuste materialen creëerden zij in Crans-Montana een restaurant van internationale allure dat aantrekkelijk is voor jong à©n oud. ZeroDix heeft binnen 60 zitplaatsen en buiten is er plaats voor 120 mensen op het verwarmde overdekte terras met buitenbar.
Roger Moore, woonachtig in Zwitserland, was bij de opening aanwezig en heette de gasten in vier talen welkom. Vervolgens verrichte ´007‘˜ de opening van 010 middels het onthullen van een kunstwerk.

De Rotterdamse ondernemer Michel Perridon, die al jaren zijn wintersportvakanties in Crans-Montana viert, is samen met zijn vrouw Dorien initiator van het project. Hij bedacht de naam Zerodix, dat is afgeleid van het netnummer 010 van Rotterdam, en benaderde de Noordwijkse ondernemers om de zaak mede te exploiteren.

Zerodix is van december tot en met april zeven dagen per week open van 07.30 tot 20.00 uur en biedt ruimte aan 60 gasten binnen en 120 plaatsen buiten met buitenbar.
Voor meer informatie: www.zerodix.ch

(Niet voor publicatie)
HarverPro Interactieve Communicatie & PR
Robert Verhoeven
Tel: 0348 560 731
[email protected]