Luxebedden.nl wordt de grootste webshop van Nederland op het gebied van bedden en accessoires. Als online specialist bieden wij de consument topmerk bedden aan tegen de beste prijzen.

Wat we doen
Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Dankzij een goede relatie met onze leveranciers zijn wij in staat om praktisch alle A-merken bedden tegen zeer goede prijzen aan te bieden. Daarnaast worden bestellingen boven € 1000,00 gratis bij u thuis bezorgd (onder dit bedrag zijn de bezorgkosten in overleg met U), bij bedtextiel worden de bestellingen boven € 35,00 al gratis thuisbezorgd (hieronder wordt er € 4,95 verzendkosten berekend).

Hoe we werken
Hoe gaat het shoppen op Luxebedden.nl in zijn werk? Op onze site vindt u een assortiment van duizenden slaapartikelen. Via het navigatiemenu surft u eenvoudig door onze site en komt op die manier steeds via enkele stappen bij het door u gewenste produkt. Zo kunt u eenvoudig op merk maar ook op productgroep zoeken. Met een simpele druk op de bestelknop plaatst u de produkten in het winkelmandje waarna u uw gegevens invult en het produkt kunt bestellen.
Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat u twijfelt over bepaalde produkten en/of dat u graag advies wilt van een van onze ervaren verkopers. Daarom zijn wij dagelijks tussen 10.00 u en 17.00 u telefonisch bereikbaar en voorzien we u graag van advies om zo tot uw gewenste slaapartikelen te komen. Tevens kunt U onze 5000m2 tijdens onze openingstijden bezoeken (Ma/Vr 10:00-18:00 uur, Za 10:00-17:00 uur)

Buiten deze tijden kunt u natuurlijk altijd per email uw vraag stellen: [email protected] Wij trachten om al uw vragen binnen 24 uur te beantwoorden. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0800-5893233 (0800-LUXEBEDDEN), maandag t/m zaterdag van 10:00 - 18:00 Uur.
Daarnaast bieden we extra services zoals het compleet maken van uw offertes, het nakijken van uw offerte en het plannen van een afspraak om de bestelde producten bij u aan huis af te leveren en eventueel te monteren.

Naast de grootste webshop met duizenden topmerk producten op slaapgebied, hebben wij ook een showroom in Uden van maar liefst 5000M2 waar U alle producten kun bezichtigen en kunt beleven.

Waarom Luxebedden.nl?
Het is tegenwoordig net zo gemakkelijk om via internet te kopen. Allereerst bent u niet gebonden aan openingstijden, maar kunt u wanneer het u uitkomt onze site bezoeken en rustig door onze virtuele showroom surfen.

"Maar ik wil de produkten zelf zien, zodat ik weet wat ik koop!", zult u zeggen. Vergeet niet dat in een gemiddelde showroom nog geen vijf procent van het complete aanbod opgesteld staat. Hierdoor wordt ook in showrooms het overgrote deel via een folder en dus a.d.h.v produktfoto's verkocht. Het voordeel van onze website is dat u bij ieder artikel naast de produktfoto duidelijk en overzichtelijk de produktomschrijving, prijs en levertijd vindt. Hierdoor kunt u eenvoudig een afgewogen beslissing maken. Als U toch de producten wilt bekijken kunt U altijd onze showroom komen bezoeken, ons goed opgeleidde slaapspecialisten kunnen U dan voorzien van een bij U passend slaapadvies.
Als een van de grootste webwinkels op het gebied van exclusief slapen in Nederland kunt u bij Luxebedden.nl terecht voor losse onderdelen, maar ook voor de inrichting van complete slaapkamers. Uw voordeel t.o.v. een gemiddelde showroom kan hoog oplopen dus tel uit uw winst.

Kortom, voor bedden bent u aan het goede adres bij Luxebedden.nl

Bezoek onze showroom

Luxebedden.nl / Romantovich Exclusief Slapen
Industrielaan 14 (Woonboulevard)
5405 AB Uden
0800-5893233

Openingstijden Showroom:

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-17:00

KOOPZONDAGEN
Zondag 28 Februari
Zondag 14 Maart
Zondag 28 Maart
Maandag 5 April (2e paasdag)
Zondag 25 April
Maandag 24 Mei (2e pinksterdag)
Zondag 31 Oktober
Zondag 28 November
Zondag 26 December (2e kerstdag)