Ronald de Jonge Account Director bij 2organize

ROTTERDAM 15 JANUARI 2009 2organize heeft Ronald de Jonge (47) aangetrokken als Account Director. Ronald heeft ruime ervaring in de IT-sector. Voor hij de overstap naar 2organize maakte, werkte hij in diverse sales- en managementfuncties bij Getronics Pink Roccade. Daarvoor werkte hij voor de Amerikaanse softwareleveranciers Computer Associates en BMC Software waar hij vier jaar Managing Director was.

Met de komst van Ronald de Jonge haalt 2organize iemand in huis die zich prima thuis voelt op het snijvlak van marketing en ICT. Ronald: ´De propositie van 2organize richt zich op de voorkant van de bedrijfsprocessen. IT-technologie vervult daarin een cruciale rol. Mijn persoonlijke interesse ligt juist op het snijvlak tussen bedrijfsprocessen en IT.´

Als Account Director is Ronald onder meer verantwoordelijk voor de accounts KPN en Shell.

Noot voor redactie:
Fotomateriaal (in hoge resolutie) is op aanvraag beschikbaar. Stuur een e-mail naar [email protected]

Over 2organize
2organize is specialist op het gebied van cross-channel campagne management en marketing intelligence. Op basis van een Campagne Management en Marketing Intelligence platform dat is samengesteld uit best-of-breed componenten, verzorgt 2organize de inrichting, aansturing en uitvoering van complexe, cross-channel direct marketing campagnes. Dit doet het onder andere via internet, e-mail, SMS, MMS, direct mail en callcenters. Daarnaast heeft 2organize een team van ervaren interim professionals op het vlak van direct/database marketing en marketing intelligence. 2organize maakt net als InBetween Marketing Services en Oxyma Interim deel uit van de Oxyma Group. Opdrachtgevers zijn onder meer: KPN, Nuon, Adobe, Nationale Nederlanden, Shell, Hoya, Albert Heijn, Hema, Ortel, Simyo, Agis, Vodafone en Essent.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
2organize
Jurelyn van Kapel
e-mail: [email protected], [email protected]
Tel: 010 27 10 200