Rösler Benelux BV heeft onlangs de keuze gemaakt voor Sofon Guided Selling. Rösler zal Sofon inzetten voor de optimalisatie van het offerteproces, inclusief het configureren van machines op klantspecificatie. Sofon wordt geïntegreerd met het Microsoft Dynamics AX branche model voor de Machine- en Apparatenbouw van Pulse, zodat de specifieke kenmerken van iedere machine gedurende het gehele logistieke proces beschikbaar zijn. De implementatie wordt verricht door Sofon Partner Pulse, die ook de verkoop tot stand heeft gebracht.

Over Rösler Benelux BV
Rösler Benelux BV is leverancier en fabrikant van ontbraam-, polijst-, reinigings- en straalapparatuur, alsmede van het benodigde media. Om een compleet pakket te kunnen aanbieden heeft Rösler een grote know how betreffende stralen, ontbramen, reinigen en ontvetten. Rösler is als compleet-aanbieder van glijslijptechniek en straaltechniek internationaal leidend in de productie van machines en procestechnologie voor de rationele oppervlaktebewerking van metalen en andere materialen.

Over Sofon
Sofon is leverancier van verkoopondersteunende software onder de naam Sofon Guided Selling. Met Sofon worden offertes, contracten, orders en andere verkoopdocumenten eenvoudig, snel en foutvrij samengesteld. Sofon Guided Selling ondersteunt onder meer calculatie, configuratie, visualisatie en documentgeneratie in iedere wenselijke taal. Zo gaan verkoopkosten omlaag, nemen levertijden af, nemen scoringskansen toe en verbetert de samenwerking tussen klanten, dealers, verkoop, engineering en productie. Sofon-gebruikers zijn middelgrote en grote, internationaal georiënteerde bedrijven die klantspecifieke producten of diensten leveren, zoals Philips Medical Systems, Nashuatec, Elekta Oncology Systems, Douwe Egberts Coffee Systems, Schmidt Gruppe, Delta Lloyd, ArboNed en OHRA. Sofon heeft vestigingen in Nederland, Groot-Brittannië en de USA.

Zie ook: www.sofon.com, www.pulse.nl en www.rosler-benelux.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht kunt u contact opnemen met Sofon, mevrouw J. Steinmeier, 040-2677196 of [email protected].