Vandaag heeft Rotterdam City Promotion de nieuwe website City Guide Rotterdam officieel gelanceerd. De website geeft binnen- en buitenlandse toeristen informatie over wat er allemaal in Rotterdam te beleven is. Op de site kunnen bezoekers Rotterdamse attracties beoordelen en daarnaast is er veel videomateriaal van Rotterdam te vinden.

Rotterdam wordt steeds aantrekkelijker voor toeristen door de komst van nieuwe attracties zoals Splashtours en de SS Rotterdam en door de komst van (inter)nationale evenementen zoals de Tour De France en het WK turnen. Omdat steeds meer toeristen hun reis op het internet voorbereiden, is het belangrijk dat er goede en actuele informatie over de stad te vinden is op het internet.

De nieuwe website City Guide Rotterdam (www.cityguiderotterdam.com) biedt toeristen allerlei informatie over Rotterdam, zodat ze hun bezoek aan de stad goed kunnen plannen. De website bevat informatie in het Nederlands en Engels en geeft onder meer een overzicht van hotels, restaurants, attracties, musea, uitgaansleven en evenementen in de havenstad. Van de meeste attracties en evenementen zijn er ook videofilmpjes op de site te bekijken, zodat de bezoekers al een voorproefje kunnen krijgen voordat ze de stad bezoeken.

Behalve het bekijken van informatie kunnen bezoekers van de website een hotel in Rotterdam boeken en beoordelingen over de attracties in Rotterdam schrijven. Verder is er de mogelijkheid om tips achter te laten voor andere bezoekers, zodat de bezoekers ervaringen over hun bezoek aan Rotterdam met elkaar kunnen uitwisselen.

Er zijn ook al plannen om de website verder uit te breiden. Zo wordt er op dit moment aan een Franse en Duitse versie gewerkt om de informatie aan bezoekers uit België, Frankrijk en Duitsland in hun eigen taal aan te bieden. Daarnaast zijn er plannen om in de toekomst elektronische kaartverkoop te verzorgen voor Rotterdamse attracties.

R. van Dordregt, directeur van Rotterdam City Promotion is enthousiast over de website. à¢â‚¬Å“Rotterdam heeft steeds meer te bieden voor toeristen en daarom is het belangrijk dat alle informatie over de stad op à©à©n plaats te vinden is. In vergelijking met andere steden is de informatie over Rotterdam op het internet echter lastig te vinden. Met City Guide Rotterdam kunnen toeristen goed geïnformeerd naar Rotterdam komen en beoordelingen en tips achterlaten voor andere toeristen. Dat is goed voor de stad en voor de toeristen.à¢â‚¬Å“

Website: http://www.cityguiderotterdam.com

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular