(Persbericht) OVERALLS4GIRLS INTRODUCEERT ROZE, KATOENEN OVERALLS, SPECIAAL VOOR MEISJES

Rotterdam. Overalls4girls introduceert een stoere overall voor meisjes. De overalls zijn gemaakt van 100% katoen en de kleur is uiteraard roze. Buiten spelen helpt bij de strijd tegen overgewicht en draagt bij aan een evenwichtige ontwikkeling van kinderen. De overalls zijn per direct leverbaar in de maten 104 tot en met 176 en te bestellen via www.overalls4girls.eu.

100% KATOEN
De overalls onderscheiden zich van andere overalls door de roze kleur en doordat ze gemaakt zijn van stevige katoen (300 gr/m2). In tegenstelling tot polyester is katoen luchtdoorlatend en absorberend. Bovendien kan katoen gewassen worden op hoge temperaturen en zijn er middelen in de handel om katoen vuil- en waterafstotend te maken.

BUITEN SPELEN IS GEZOND
Het belang van buiten spelen in de vrije tijd wordt door vrijwel alle ouders onderkend: gemiddeld een 8,3.
Zeker nu overgewicht voor steeds meer kinderen een probleem dreigt te worden is het van groot belang buiten spelen te blijven stimuleren. (Bron: TNS Nipo in opdracht van Jantje Beton)

BUITEN SPELEN DRAAGT BIJ AAN EEN EVENWICHTIGE ONTWIKKELING VAN KINDEREN
Het gaat hierbij om de lichamelijke ontwikkeling en gezondheid. Kinderen bewegen tijdens het spelen. Op die manier ontwikkelen ze hun spieren en oefenen ze hun behendigheid. Vooral buiten spelen is gezond voor kinderen. Ze komen veel in de frisse lucht en krijgen via het zonlicht veel vitamine D binnen. Dat laatste is nodig voor sterke botten. (Bron: Libertas Leiden, 2009)