Het is gelukt, per 1 juni zal rugpijn kliniek DorSano haar deuren openen voor de eerste klanten. Volgens Tom Karperien, de eigenaar van DorSano Amsterdam is er de laatste twee maanden met man en macht gewerkt om het pand aan de Amstelboulevard 184 om te bouwen tot een moderne kliniek. " Deze week worden de laatste puntjes op de i gezet , en dan is DorSano Amsterdam klaar om te beginnen" aldus Tom. De kliniek zal bemand worden door vakkundig opgeleide DorSano therapeuten, fysiotherapeuten en artsen. De bekende fysiotherapeut Gordon Alexander zal leiding geven aan het team van DorSano therapeuten. " Het is een voorrecht om met goede collega's in zo'n mooie setting te mogen werken met dit unieke DorSano concept " aldus een enthousiaste Gordon die staat te popelen om de eerste klanten te ontvangen.
Door de multi disciplinaire bezetting en het revolutionaire DorSano onderzoek en behandelconcept, scoort de kliniek in 84% van de gevallen een positief effect bij rugklachten. Voor meer info over het DorSano 3 stappen concept kunt u het beste op de website van DorSano kijken: www.lage-rugpijn.nl. U kunt zich daar ook inschrijven voor een gratis rugscan.
Naast de rugbehandeling biedt DorSano kliniek ook de kans om binnen de kliniek reguliere fysiotherapie te ontvangen.
Op dit moment hebben we al een 100 tal klanten op de wachtlijst staan welke wij vanaf volgende week gaan inplannen.
De nieuwe kliniek verwacht dat er een grote vraag zal zijn naar de behandeling in een gespecialiseerde rugpijn kliniek . Om een grote stroom patienten aan te kunnen heeft men 15 verschillende behandel stoelen in de kliniek geplaatst.

De officiele opening van de kliniek zal in september van dit jaar plaatsvinden maar vanaf nu kunt u zich aanmelden voor behandeling of een GRATIS RUGSCAN aanvragen via www.lage-rugpijn.nl of bel 020 6658090, er is hiervoor geen verwijzing van u huisarts noodzakelijk.
Het DorSano onderzoek en behandeling concept wordt door alle zorgverzekeraars vergoed, mits u fysiotherapie voldoende heeft meeverzekert in uw zorgpolis.