Interhome beschikt over een ruim aanbod luxe vakantiehuizen op Ibiza! Wat is er nu lekkerder dan op vakantie te gaan naar dit bruisende vakantie eiland en te relaxen in een eigen vakantiehuis op Ibiza.

Ibiza, het partyeiland bij uitstek wordt met de dag populairder! En dat is niet voor niets! Elke zomer reizen wereldberoemde dj‘˜s af naar het eiland om daar het vooral jonge publiek de vakantie van hun leven te bezorgen. Naast al dit gefeest zijn er genoeg mogelijkheden om te relaxen in een luxe vakantiehuis op Ibiza. Interhome biedt diverse luxe vakantiehuizen waar met vrienden heerlijk kan worden genoten om zodoende bij te komen van de lange nachten!

Ibiza staat niet alleen bekend om haar uitbundige feesten. Ook beschikt het eiland over een prachtige natuur en Ibiza heeft meer dan 80 zandstranden. Lekker aan het strand dineren met een prachtig uitzicht, of ervoor kiezen zelf in een vakantiehuis in Ibiza de keuken in te duiken. Kortom op Ibiza kan het allemaal!

Noot voor de redactie

Interhome is marktleider in bemiddeling van ruim 32.000 exclusieve vakantiehuizen, appartementen en chalets in 28 landen wereldwijd. Interhome verhuurt uitsluitend vakantiehuizen van privà©huiseigenaren, maar ook op vakantieparken. Met de meer dan 46 jaar ervaring op het gebied van verhuur van vakantiewoningen onderscheidt Interhome zich op een innovatieve manier. Interhome Nederland is gevestigd in Rijswijk, het hoofdkantoor in Zà¼rich en is 100% eigendom van de Hotelplan Travel Group.
www.interhome.nl

Voor meer informatie kunt u zich richten tot Rene Drummen, Commercieel Manager Interhome Vakantie B.V., telefoonnummer: 070 414 10 32 / e-mail: [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular