(Persbericht)

Ga deze lente goed gekleed met een retro Superdry hemd waarmee je een authentieke en unieke look aanhoudt.

Het juiste Superdry hemd vinden is nu eenvoudiger dan ooit met de gemakkelijk te navigeren website waarop klanten snel en moeiteloos kunnen kiezen uit verschillende kleuren, reeksen, stijlen en maten. Alle Superdry kledingstukken, zoals een klassiek gekleed hemd uit het aanbod dameshemden of een overhemd uit het aanbod herenhemden kunnen vanuit verschillende hoeken worden bekeken. Daar hoort ook een korte videoclip bij waarin de hemden in beweging gezien kunnen worden zodat iedereen er zeker van kan zijn dat ze voor zichzelf het ideale stuk hebben gekozen.

Bezoek hun website op www.superdry.be/be-nl om uw keuze te maken uit Superdry hemden en bloezen of tal van andere kledingstukken. Er is zelfs gratis levering binnen Europa en het VK. Tal van redenen dus om vandaag nog een Superdry hemd te kopen!

Over Superdry

Superdry is een Brits kledingmerk dat zich onderscheidt door in detail afgewerkte kwaliteitskleding en handelt zowel in het Verenigd Koninkrijk als internationaal. Superdry is opgericht in 1985 en de kleding is geïnspireerd op Japanse en vintage Amerikaanse stijlen en heeft fans over de hele wereld. Kom meer te weten over de fantastische Superdry hemden op hun nieuwe website.

Verspreid door WebCertain namens Superdry.

Voor persinformatie:

Giovanni Bonanno, Account Manager
WebCertain
Telefoon: +44 1904 780 030
E-mail: [email protected]
Adres: Blackthorn House, Northminster Business Park, York, YO26 6QW