Almere, 16 april 2008 – Ruim de helft (61 procent) van de bazen doet niet aan secretaressedag. Dit blijkt uit de onlangs afgesloten poll van Unique Uitzendburo. In totaal gaven 468 respondenten antwoord op de vraag: doet jouw bedrijf iets aan secretaressedag? Ruim 46 procent van de respondenten gaf aan dat hier bewust niets aan gedaan wordt en vijftien procent laat weten dat zijn of haar baas deze dag vergeet.

In het kader van secretaressedag peilde Unique op de website hoezeer deze dag leeft onder Nederlandse bedrijven. Slechts 24 procent zegt dat de baas de secretaresse op deze dag extra waardering geeft in de vorm van een cadeau zoals bijvoorbeeld bloemen of bonbons. Ruim vijf procent van de respondenten gaf aan te verwachten dat de secretaresse een cadeau ontvangt, maar alleen als de baas het niet vergeet.

“Kantoorpersoneel is onze core business,” aldus Michel de Lassacquère, Algemeen Directeur van Unique Uitzendburo. “Aangezien een groot deel hiervan secretaresses betreft, hechten wij veel belang aan dagen als deze. Het is belangrijk dat het personeel zich gewaardeerd voelt en secretaressedag is de uitgelezen mogelijkheid om dit te kunnen bewerkstelligen. Onze vestigingsmedewerkers brengen persoonlijk een verwenpakket op de werkadressen van alle secretaresses die via Unique aan het werk zijn.”

-----------------------

Over Unique
Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van bijna 100 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers in het MKB. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Finance, Medicum en Multilingual Services. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730 / 06-47049961
E-mail: [email protected]