FeelGoodCompany is ´s lands snelst groeiende keten in gezondheid. FeelGoodCompany biedt op ruim 40 lokaties dergelijke gezondheid straten. Doel is om voor het einde van 2009 op ruim 80 lokaties geintegreerd zorg management te bieden op preventief en curatief vlak. Als geen ander weten wij hoe we mensen kunnen inspireren om actief met hun gezondheid aan de slag te gaan. Met resultaat.

Maar liefst 70% van de MKB bedrijven is onvoldoende voorbereid op een eventuele griep epidemie. Wat te doen als à©à©n of meerdere werknemers ineens thuiszitten? Wat doet dit met de bedrijfsprocessen? Onderzoek toont aan dat ondernemers behoefte hebben aan à©à©n contactpersoon die advies kan bieden op dit vlak. En aan à©à©n plek waar alle specialismen aanwezig zijn.

Nederland is toe aan een nieuwe benadering van gezondheid en werk. Een ondernemende benadering! Want gezondheid is niet iets dat je overkomt. Gezondheid is voor een groot gedeelte gebaseerd op keuzes om dingen wel of niet te doen.

Recent onderzoek wijst uit dat à©à©n derde van alle gezondheidsklachten te maken heeft met te weinig bewegen, ongezond eten, te veel drinken, roken etc. Dat zijn allemaal zaken waar iemand zelf invloed op kan uitoefenen. Je kunt je ondernemend en actief opstellen. Of je kunt dagelijks genieten van het vierde sigaretje, wijntje of biertje.

Een werknemer met een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid is actiever, gemotiveerder en zal minder uitvallen door ziekte. En dat levert behalve voor de werknemer zelf ook veel voor de werkgever op!

Een dag ziekteverzuim kost al snel zo´n à¢à¢â‚¬Å¡¬ 400. Bij FeelGoodCompany leggen wij de focus liever naar optimale inzetbaarheid. Een werknemer die gezond en geïnspireerd werkt vanuit zijn of haar kracht is een pluspunt voor de omgeving en uw onderneming.

Als FeelGoodCompany kunnen we u helpen om inzetbaarheid van uw werknemers te optimaliseren. Of, in oude termen, om ziekteverzuim te voorkomen. Uw mensen komen bij op spreekuur in onze ´gezondheid straat´. Onze medische adviseur, fysiotherapeut, coach, psycholoog en andere professionals bieden advies in een gezonde, motiverende omgeving. Naast elkaar, om de snelheid te optimaliseren. Een topsport aanpak voor uw organisatie !

Wij bieden werkgevers en werknemers alle nodige ondersteuning om hun gezondheid te bevorderen en op peil te houden. En wij kijken altijd naar de best passende oplossingen, ook als het om kosten gaat.

Via een landelijk dekkend netwerk van gezondheid/health centra biedt FeelGoodCompany haar diensten aan. Onze regionale centers beschikken over ten minste een eigen fysiotherapie afdeling, een medisch adviseur/bedrijfsarts, een psycholoog, en de verder door de wet aangegeven professionele deskundigen . Hun inzet en beschikbaarheid wordt door FeelGoodCompany voor u geregeld. Altijd tijdig, en volledig transparant.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular