(Persbericht) Besseling Vervoert en Theo Meijer Sport maken zich gezamenlijk sterk voor Topsport. Judoka‘˜s van Theo Meijer doen mee aan wedstrijden op het hoogste niveau. Deze topgroep heeft regelmatig trainingen en wedstrijden op diverse locaties in Nederland en in het buitenland. Uiteraard is daar vervoer voor nodig. Vervoersbedrijf Besseling is specialist op het gebied van vervoer. 1 + 1 = 3 en resulteerde in de Topsport Bus. De Topsport Bus zorgt voor flexibel vervoer en maakt het voor de judoka‘˜s mogelijk om topsport te beoefenen.

Theo Meijer, ooit zelf actief op vervoersgebied in het taxibedrijf van zijn ouders, legde Besseling het idee van de Topsport Bus voor. Edwin Besseling was meteen enthousiast en wilde graag meewerken. Dit resulteerde in het ter beschikking stellen van een 9-persoonsbus zonder chauffeur. Deze Topsport Bus heeft een eigen uiterlijk gekregen. De bus is ingekleurd met de huisstijl van Besseling en het boegbeeld van de Judoka‘˜s, zijnde topjudoka Bryan van Dijk.

De sleutels van de Topsport Bus zijn woensdag 9 maart door Edwin Besseling overhandigd aan Theo Meijer en Bryan van Dijk. De Topsport-bus wordt gestationeerd bij Theo Meijer Sport aan de Groene Zoom in Leusden. Van hieruit zal de bus ingezet worden om naar trainingen en wedstrijden te gaan.
Door deze sponsoring treedt Besseling toe tot de Olympic Sponsor Club (OSC). De OSC ondersteunt de sporters financieel om zich in de judosport internationaal te kunnen meten met andere atleten. De OSC is in de periode van 1997 tot heden uitgegroeid tot een hecht en sportief businessnetwerk.

http://bit.ly/eEkCmv