(Persbericht) Zojuist zijn de handtekeningen gezet onder het contract voor een intensieve samenwerking tussen B&A Career Management en Adver-Online. Beide partijen hebben elkaar gevonden op de online component van hun dienstverlening. Deze samenwerking zal verdergaan onder de naam B&Adver-Online. B&Adver-Online koppelt de wervingsactiviteiten van Adver-Online aan de selectie- en assessmentoplossingen van B&A Career Management.

Beide partijen zijn erg tevreden met deze samenwerking. Edwin Blom van Adver-Online zegt hierover: à¢â‚¬Å“met B&Adver-Online gaan we weer een stap verder in onze dienstverlening. Naast het vinden van kandidaten voor onze klanten, zorgen we er nu ook voor dat ze er de juiste kandidaat uit weten te pikken! Overigens worden de goede kandidaten die net buiten de boot vallen in de talentpool van onze recruitmenttool HROffice opgenomen, kortom wij weten onze klanten een echte totaaloplossing voor hun recruitmentvraagstuk te bieden.à¢â‚¬

B&Adver-Online doorloopt drie stappen bij het vinden van de juiste kandidaat. Stap 1 omvat het werven van personeel met een op maat samengestelde campagne. Binnen stap 2 worden de juiste kandidaten geselecteerd na een uitgebreide selectieprocedure en stap 3 biedt de mogelijkheid om kandidaten aan een assessment te onderwerpen.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular