23 juni 2009 Zwolle - Naast YourScene, BelBios, AutoZine, EuroGamer en Qxxl gaat ook FHM een samenwerking aan met iFlavour. Samen met FHM brengt iFlavour de mooiste babes. De start van de samenwerking toont de buurmeisjes van 2009 op het bureaublad.

Zet de laptop of pc aan en iFlavour brengt het bureaublad direct op smaak met de mooiste babes, de nieuwste auto's, de laatste films, fashion, artiesten, games en reizen als wallpaper. Meer weten? Vanaf het bureaublad kun de gebruiker direct de auto trailer bekijken, kaartjes reserveren of de CD beluisteren.

Gratis aanmelden kan op www.iflavour.nl en waar direct de interesses opgegeven kunnen worden. Na het eenmalig downloaden en installeren van de iFlavour software brengt deze het bureaublad wekelijks automatisch op smaak met de laatste wallpapers uit de gekozen interesses. De gebruiker kan natuurlijk ook altijd een achtergrond selecteren en kiezen.

Naast film, fashion, games en muziek brengt iFlavour ook de laatste auto wallpapers naar de gebruiker toe à©n tonen we werk van Nederlandse ontwerpers. Als rustmoment kun de gebruiker kiezen voor de mooiste dieren wallpapers. Er komen snel meer interessegebieden bij zoals uitgaan, sport en meer.

NOOT VOOR DE REDACTIE
dit is een origineel persbericht
Willen jullie bij plaatsing even een berichtje geven?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

iFlavour
Sander Wessel
T: 038 4 203 203
E: [email protected]
I: www.iflavour.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular