à¢â‚¬¢ Strategische samenwerking tussen GMG en Jumbo Golfwereld voor de golfshops
à¢â‚¬¢ GMG golfshops en Jumbo Golfwereld vormen een franchise combinatie
à¢â‚¬¢ Alle GMG vestigingen zullen via een centraal warehouse inkopen
à¢â‚¬¢ Scherpere prijzen bij GMG golfshops door betere inkoop en logistiek
à¢â‚¬¢ Introductie van (huis)merk Elrey in GMG golfshops

Franchise-overeenkomst
GMG Golf Management Group (GMG) en Jumbo Golfwereld hebben een franchise-overeenkomst getekend. Het doel van de samenwerking is om een groter inkoopvolume te creëren, betere aanbiedingen te doen en het eigen label Elrey in de GMG shops te introduceren. Het assortimentsbeleid zal worden afgestemd op een brede groep golfers van lage handicappers tot beginners. Per vestiging zal een optimale mix tussen hardware, (technische) kleding, schoenen, mode en accessoires gevoerd worden.

De kracht van de samenwerking is dat Jumbo Golfwereld vanuit een centraal warehouse en service-organisatie golf producten aan de golfshops van GMG zal leveren. Daarnaast verzorgt Jumbo Golfwereld de inkoop, distributie, verkoopondersteuning en marketing voor de GMG golfshops.

GMG en Jumbo Golfwereld zeer content
Beide partijen zijn verheugd over de samenwerking. Peter Hoogcarspel, operationeel directeur bij GMG: à¢â‚¬Å“De samenwerking met Jumbo Golfwereld opent voor ons nieuwe deuren in de wereld van de retail, zowel door een uitgekiend assortimentsbeleid als door betere logistiek en inkoop. Uiteindelijk profiteert de klant van een beter afgestemd assortiment en snellere service.à¢â‚¬

Bart van Pelt, commercieel directeur Jumbo golfwereld: à¢â‚¬Å“een logische volgende stap voor twee partijen wiens doelstellingen zo naadloos aansluiten. De samenwerking versterkt beide partijen en is tevens een katalysator voor de ontwikkeling van beide bedrijven.à¢â‚¬

Over Golf Management Group
GMG is actief in ontwikkeling en exploitatie van golfbanen. De huidige golfbanen van GMG in Nederland zijn Golfbaan Spaarnwoude, Golfbaan Naarderbos, Welschap, Maastricht International Golf en Golf Centrum Rotterdam. Op de genoemde golfbanen is een golfshop aanwezig. GMG heeft haar hoofdkantoor in Naarden.

Over Jumbo Golfwereld
Jumbo Golfwereld is à©à©n van de grootste golf retailers in Nederland met op dit moment vestigingen in Bunnik, Rotterdam, Heerlen, Veghel en een webshop. Jumbo Golfwereld heeft een franchise-concept ontwikkeld waarbij een retailer bij Jumbo golfwereld inkoopt en Jumbo Golfwereld de retailer ondersteunt in de assortimentskeuze en het verkoopbeleid. Jumbo Golfwereld heeft haar hoofdkantoor in Veghel. Hier vindt de distributie, logistiek en het volledige backoffice plaats.