(Persbericht) Erik Jansen (Erik Jansen Fotografie) en Ellen Reus (Wolves fotografie / KOM FOTOGRAFEREN) hebben hun krachten gebundeld en geven 27 december a.s. een workshop studio portretfotografie. Met de samenwerking van deze twee fotografen bent u als cursist verzekert van een gezellige, leerzame workshop met heel veel persoonlijke aandacht en alle mogelijkheden tot het stellen van vragen.

Zowel Erik Jansen als Ellen Reus hebben beide een ruime ervaring als professioneel fotograaf zowel in de studio als daarbuiten. Beide hebben zij passie voor hun vak en beide brengen zij dit graag over op anderen. Erik Jansen is allround fotograaf en gespecialiseerd in theaterfotografie, productfotografie, bedrijfsreportages en portretten en is een echte "weinig-licht-specialist". Ellen Reus is eveneens een allround fotograaf, maar zij is gespecialiseerd in dierfotografie en het geven van diverse fotografie workshops, cursussen en privà©-lessen fotografie en/of fotobewerking. Zij wordt door haar cursisten omschreven als een enthousiaste en bevlogen docente die met veel geduld en plezier haar kennis van de fotografie overbrengt.

De workshop begint om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De kosten voor de workshop bedragen € 135,00 dit is incl. koffie met wat lekkers, een lunch en een hand-out met daarin diverse lichtopstellingen. De workshopgrootte bedraagt maximaal 5 deelnemers, zodat een ieder tijd genoeg heeft om het aanwezige model, de mooie Nuelle, uitgebreid te fotograferen onder leiding van de twee fotografen.

Meer informatie en de mogelijkheid om u aan te melden vind u op:
www.wolves-fotografie.nl/Workshop_studio_portretfotografie.htm