(Persbericht) SAP EN ITELLIGENCE BIEDEN MIDDENBEDRIJF TOEGEVOEGDE WAARDE EN INNOVATIE

SAP en itelligence tekenen wereldwijde overeenkomst. Meer toegevoegde (inter-) nationale waarde voor klanten door nauwe samenwerking tussen SAP en itelligence

Eindhoven, 22 november 2010 à¢â‚¬” SAP heeft tijdens de SAP World Tour 2010 aangekondigd dat itelligence een Global VAR - Value Added Reseller overeenkomst heeft getekend: een programma waarmee sterk ontwikkelende partners uitgroeien van locale wederverkopers tot managed global partners. Het doel van het Global VAR programma is om klanten meer toegevoegde waarde te verschaffen, welke wordt gerealiseerd door de nauwe samenwerking tussen de twee partijen.

SAP VAR-partners verkopen SAP softwarelicenties aan middelgrote ondernemingen. Zij vormen een belangrijke pijler in SAP‘˜s go-to-market strategie in dit segment, omdat zij standaard SAP oplossingen uitbreiden voor industrieën en hun verschillende sub-segmenten. Naast uitvoerige expertise op het gebied van programmering en actuele kennis over SAP oplossingen bieden VAR‘˜s diepgaande kennis van industrieën op micro vertical niveau, waardoor zij in staat zijn om hooggespecialiseerde industriële toepassingen te optimaliseren.

Het Global VAR programma is uiterst selectief en uitsluitend toegankelijk op uitnodiging van het management van SAP. Het programma is gericht op partner kandidaten die aan hoge eisen moeten voldoen, zoals: geografische dekking, vertegenwoordiging van wederverkopers en servicepunten en een aantoonbare inkomensstandaard voor SAP Business All-in-One. Het programma is weer een bewijs dat SAP haar partners motiveert en het hen mogelijk maakt om uit te blinken in hun business.

Arjan Vork, Channel Director binnen SAP Nederland: à¢â‚¬Å“itelligence is een partner die presteert op het topniveau waarmee SAP beoogt organisaties te helpen hun doelstellingen te bereiken in de diverse markten. Wij feliciteren itelligence met hun behaalde status van Global VAR en kijken ernaar uit om ook in de toekomst samen verder te bouwen aan het gezamenlijke succes van het MKB in Nederland.à¢â‚¬

De reactie van Peter Slaats, CEO itelligence Benelux Holding BV: à¢â‚¬Å“Deze Global VAR status is de bekroning van de ambitie van itelligence Benelux om, als à©à©n van de grootste en meest succesvolle SAP Midmarket Partners in de Benelux, meerwaarde voor haar klanten te creëren. Naar onze klanten het bewijs dat itelligence dit ook op internationaal niveau waarmaakt. Hiermee heeft itelligence een unieke positie in de markt verworven en u à©à©n wereldwijde partner voor internationale projecten!"
à¢â‚¬Æ’
Over SAP
SAP is wereldwijd marktleider in softwareoplossingen (*) voor zowel kleine en middelgrote bedrijven als internationale ondernemingen. De oplossingen van SAP helpen organisaties hun bedrijfsvoering te stroomlijnen en aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen. SAP heeft meer dan 25 branchespecifieke oplossingen voor markten variërend van high tech industrie en retail tot overheids- en financiële instellingen en met de SAP BusinessObjects portfolio wordt de strategie en executie van bedrijven van alle maten bij elkaar gebracht met open, heterogene applicaties voor informatiemanagement, enterprise performance management, governance, risk & compliance, en business intelligence. Op dit moment gebruiken ongeveer 102.500 bedrijven verspreid over meer dan 120 landen software van SAP. Het bedrijf is genoteerd aan een aantal beurzen, waaronder de beurs van Frankfurt en de NYSE onder het symbool 'SAP'. Meer informatie is beschikbaar op www.sap.nl.
(*) SAP definieert softwareoplossingen als bestaande uit enterprise resource planning, business intelligence en gerelateerde applicaties.

Over itelligence
itelligence is à©à©n van de leidende internationale full-service providers van SAP. Er werken momenteel meer dan 1.800 hooggekwalificeerde medewerkers in 19 landen en 5 regio‘˜s (Amerika, Azië, West-Europa, Oost-Europa en Duitsland/Oostenrijk). Als SAP Business All-in-One Partner, Service en Support Alliance alsmede Global Partner Hosting, Global Services Partner en Global Value-Added Reseller, realiseert itelligence complexe projecten in de SAP omgeving voor meer dan 3.000 klanten wereldwijd. In 2006, behaalde itelligence de status van Gold Partner. De service van itelligence loopt uiteen van SAP-consulting en licensing tot outsourcing en services tot ontwikkelaar van branchespecifieke SAP-oplossingen. In 2009 genereerde itelligence een totale omzet van € 220 miljoen (itelligence Benelux: € 20 miljoen). Voor meer informatie, ga naar www.itelligence.nl.