(EMEA Persberichten) Vanaf dit najaar is Scandinavië een nog aantrekkelijkere vliegbestemming. Scandinavian Airlines (SAS) verhoogt namelijk haar toch al niet geringe aantal lijnvluchten van, naar en in Scandinavië. Om in de stijgende vraag naar vliegreizen te voorzien biedt SAS vanaf september wekelijks 62 extra lijnvluchten aan en in oktober zal dit nog verder uitgebreid worden.

SAS verhoogt het aantal lijnvluchten binnen Scandinavië per september aanzienlijk om in de stijgende vraag naar vliegreizen te voorzien. Robin Kamark, Chief Commercial Officer, SAS Scandinavian Airlines: à¢â‚¬Å“Naast een recordhoogte van de bezettingsgraad hebben we ook een positieve trend aan boekingen in ons netwerk waargenomen. Om onze klanten te voorzien van de meeste en beste lijnvluchten bieden we daarom dit najaar 62 extra, dagelijkse vliegreizen.à¢â‚¬

Extra lijnvluchten
Tussen Kopenhagen (http://www.flysas.com/nl/nl/Bestemmingen/Kopenhagen) en Stockholm (http://www.flysas.com/nl/nl/Bestemmingen/Stockholm) zullen dagelijks twee extra lijnvluchten gaan. Dit brengt het totale aantal dagelijkse vluchten tussen de steden op 15. Verder biedt SAS vanaf 1 september extra lijnvluchten op de volgende routes: Kopenhagen-Bergen, Kopenhagen-Oslo (http://www.flysas.com/nl/nl/Bestemmingen/Oslo), Kopenhagen-Stavanger (http://www.flysas.com/nl/nl/Bestemmingen/Stavanger) en Oslo-Stockholm. Of in de toekomst ook de lijnvluchten van en naar Amsterdam zullen toenemen is nog niet bekend.

Ingebruikname nieuwe Airbus A340 maakt meer vliegreizen mogelijk
SAS informeert tevens dat het een nieuwe Airbus A340 aan haar vloot toevoegt om meer intercontinentaal vliegverkeer te kunnen verwerken. Het resultaat hiervan is dat SAS haar klanten vanaf oktober meer intercontinentale lijnvluchten kan bieden, onder meer naar New York, Chicago, Bangkok en Dubai.

Over Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines is de grootste luchtvaartmaatschappij van Scandinavië en vliegt naar vele bestemmingen over de gehele wereld. Dagelijks biedt SAS bijvoorbeeld comfortabele vluchten naar Zweden (http://www.flysas.com/nl/nl/Bestemmingen/Zweden/vluchten). Deze zijn eenvoudig te boeken via de website. Op alle vluchten gelden de kernwaarden van SAS: punctueel, comfortabel en voordelig. Voor meer informatie: www.flysas.com/nl/nl.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular