(Persbericht) Emmerich aan de Rijn. Goed nieuws voor alle saunaliefhebbers: op slechts een steenworp afstand is nu een echte à¢â‚¬Å“hot-spotà¢â‚¬ te vinden. De nieuwe sauna Embricana in Emmerich lonkt met grenzeloos saunaplezier. Ook bijzondere wellnessfaciliteiten als de evenementen- en klanksauna hebben hier een plaatsje gevonden. Bovendien overtuigt het Embricana met de strakke en moderne inrichting en het uitgebreide massageaanbod. Tijdens het openingsweekend genoten al meer dan 300 wellnessfans van de bijzondere ambiance.

Klanken uit het Verre Oosten of opgietingsrituelen, etherische oliën of een knapperend haardvuur: sinds 28 januari biedt de nieuwe sauna Embricana ultieme ontspanning en comfort. De echte saunaliefhebbers en wellnessfans op zoek naar rust en ontspanning kunnen kiezen uit vier verschillende sauna‘˜s, een stoombad, een heteluchtbad en een uitgebreid aanbod van massages.

Veelzijdig saunaplezier
Van Azië tot Finland, van opgietingsritueel tot rozengeur: in sauna Embricana gaan ontspanning en een wereldreis hand in hand. Zo ontvoeren klankceremonies de gasten in de Sointi-sauna die keer per dag naar het Verre Oosten, terwijl knapperend haardvuur en Fins hout uit de Poolstreek in de Maa-Sauna voor een Scandinavisch tintje zorgen. à¢â‚¬Å“Let op, opgietingà¢â‚¬, luidt het devies in de evenementensauna, waar de opgieting elk uur op bijzondere wijze wordt gevierd. De Ruusu-sauna staat garant voor een rozig verblijf. Hier verspreidt een grote rozenkwarts de geur van de koningin der bloemen.

Oriëntaalse baden
Voor wie de voorkeur geeft aan stoom in plaats van hoge temperaturen, is het keramiekstoombad een aanrader. Zo komen de luchtwegen bij temperaturen van ongeveer 55 graden Celsius en een hoge luchtvochtigheid helemaal tot rust. In het Valo-bad, een heteluchtbad, kan ook het oog meegenieten: hier worden bezoekers verwend met lichtreflexen en een sterrenhemel in steeds wisselende kleuren.

Stress wegmasseren
Ontspannen, relaxen, loslaten: ver weg van het saunagebeuren bieden talrijke massages pure ontspanning. Het aanbod loopt uiteen van aromatische olie tot hot stone, van Ayurveda- tot voetzonereflexmassages. Hier staat ontspanning hoog in het vaandel.

Aansluitend zorgt een veelzijdig culinair aanbod voor de inwendige mens. Zo staat sauna Embricana dichtbij huis garant voor een vakantie mijlenver weg van het leven van alledag.

Meer informatie over de nieuwe sauna Embricana is te vinden op www.sauna-embricana.de

Informatie:
Embricana Freizeit- und Sport GmbH, Sarah Peters, Nollenburger Weg 34, 46446 Emmerich aan de Rijn, telefoon +49 (0) 28 22/ 914 21-23, e-mail: [email protected]

Informatie voor de redactie, niet voor publicatie: Mediamixx GmbH, Kerstin Dartmann, tel.: +49 (0) 28 21/711 56 21, e-mail: [email protected]