Met de Scala-Rider G4 zet Cardo wederom een nieuwe standaard in het topsegment van draadloze motor communicatie. De stijlvolle vormgegeven doch robuuste behuizing herbergt de allerlaatste technologieën waarmee tot maarliefst 1,5 km volledig draadloos kan worden gecommuniceerd tussen motorrijders. En dit alles met een zeer goede geluidskwaliteit. Motorrijders kunnen communiceren met bijrijder, twee andere motoren, GPS Navigatie instructies ontvangen, telefoon gesprekken voeren en naar FM radio of MP3 muziek luisteren. De G4 is verkrijgbaar in een variant met een microfoon boom en een variant met een bedrade microfoon voor integraal helmen. Naast de single unit G4 uitvoering met accessoires is er een ´Powerset‘˜ voordeelbundel beschikbaar, bestaande uit 2 G4 units inclusief alle accessoires in tweevoud.

G4: de grensverleggende standaard in motor communicatie en multimedia

Naadloze werking met meerdere apparaten
Dankzij à¢â‚¬Å“Multiple Device Connectionà¢â‚¬ kunnen meerdere accessoires gelijktijdig worden aangesloten zoals mobiele telefoon, navigatiesysteem, MP3 speler, A2DP - apparaten (bluetooth stereo muziek) en meer. Tevens is de Scala Rider G4 voorzien van ingebouwde FM-Radio met RDS en 6 voorkeurszenders. Al deze eigenschappen maken van de G4 s‘˜ werelds best uitgeruste communicatie- en entertainment apparaat voor de motorrijder met een zeer groot gebruiksgemak.

Heldere communicatie met bijrijders en andere motoren
De Scala Rider G4 biedt een unieke 4-weg communicatie mogelijkheid tussen 2 rijders en 2 bijrijders, of een 3-weg communicatie tussen 3 afzonderlijke motorrijders. Spreken met elkaar is à¢â‚¬Å“full duplexà¢â‚¬, hetgeen inhoudt dat er gesproken en geluisterd kan worden door elkaar heen. Dit in tegenstelling tot portofoon technologie, waarbij men moet wachten totdat de gesprekspartner is uitgesproken.

Handsfree veilige apparaat bediening
Een unieke nieuwe eigenschap van de G4 is de weergave van meldingteksten aan de motorrijder. Zo wordt de motorrijder in staat gesteld tot een vlotte en bovendien veilige handsfree apparaat bediening. De unit ontvangt en zendt belangrijke signalen (in meerdere talen instelbaar) met betrekking tot de status van de verbinding met aangesloten apparaten en naar andere rijders. Bijvoorbeeld met betrekking tot de telefoon status of het FM-station waar u naar luistert.

Over Cardo Systems Inc.
Het Amerikaanse Cardo Systems Inc. is producent van de hoogwaardige en innovatieve Scala-Rider࢑ž¢ Bluetooth Helm Headsets. De producten staan bekend om de sublieme geluidskwaliteit en gebruiksgemak.

De Scala-Rider࢑ž¢ G4 is in Nederland verkrijgbaar via diverse verkooppunten van distributeur. Verkoop-/ adviesprijsprijs voor de single G4 bedraagt € 249,95 (incl. btw).
De advies verkoop prijs voor de Powerset (2 stuks G4) bedraagt € 429,95 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl of www.scalarider.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit artikel en de Scala-Rider࢑ž¢ G4 kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected] © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.