(Persbericht) Met de komst van de scala rider Instructor Kit kunnen zowel Instructeur als Leerling(en) vertrouwen op superieure audio kwaliteit gedurende de les op basis van Full Duplex Intercom communicatie. Gebruikers zijn in staat om tegelijkertijd te praten met en te luisteren naar elkaar. De Instructor Kit is gebaseerd op de gerenommeerde en beproefde G4 Bluetooth Helm Headset van de scala rider familie.

Hoogwaardig communicatie systeem voor Motorrijscholen

De Instructeur kan op 3 manieren contact leggen met leerling(en)

1. In de auto: gebruikmakend van de G4 Instructeur unit en de Bluetooth speakerphone. In deze configuratie is het Instructeur Leerling bereik maximaal 500 meter. In het geval 2 Leerlingen een motorles volgen, kan de motorfiets-naar-motorfiets Intercom, tussen eerste en tweede Leerling tot ca. 1,6 kilometer bereiken (afhankelijk van omgeving).

2. Op de Motor: gebruikmakend van aan helm te bevestigen G4 unit. De Instructeur kan zijn Leerlingen instrueren vanaf een Motorfiets terwijl hij zijn eigen G4 unit aan zijn helm heeft bevestigd.

3. Buiten de auto: gebruikmakend van de G4 unit, welke geplaatst kan worden op de speciale inbegrepen hoofdtelefoon. De Instructeur kan uit de auto stappen tijdens het lessen, terwijl hij in contact blijft met zijn Leerlingen.

Tot slot komt de Instructor Kit in twee smaken:
1. Instructeur Kit met Headset voor 1 leerling
2. Instructeur Kit met Headset voor 2 leerlingen

Over Cardo Systems Inc.
Het Amerikaanse Cardo Systems Inc. is producent van de hoogwaardige en innovatieve
Scala-Rider࢑ž¢ Bluetooth Helm Headsets. De producten staan bekend om de sublieme geluidskwaliteit en gebruiksgemak dankzij de modernste draadloze technologieën.

De scala rider Instructor Kit is in Nederland verkrijgbaar bij distributeur DigiTrading. Verkoop-/ adviesprijsprijs voor de Instructor Kit voor 1 leerling bedraagt € 799,95 (incl. btw). En de Verkoop-/ adviesprijsprijs voor de Instructor Kit voor 2 leerlingen bedraagt: € 999,95 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl of www.scalarider.nl.

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit artikel en de scala rider Instructor Kit kunt u contact opnemen met DigiTrading per e-mail: [email protected] © '07 DigiTrading.nl All rights reserved.