Arnhem, 14 mei 2009 - Platform ELFA, het Nederlandse kennis- en informatieplatform over elektronisch factureren en geautomatiseerde factuurverwerking, mag wederom een deelnemer verwelkomen. Het nieuwe lid is Scan Sys B.V. uit Nootdorp. Hiermee breidt het deelnemersbestand van het samenwerkingsverband rondom e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking zich verder uit. Er ontstaat steeds meer aandacht voor e-factureren en geautomatiseerde factuurverwerking sinds het Haagse besluit om elektronisch factureren vorm- en middelvrij te verklaren.

Als specialist op het gebied van document capture en data capture systemen richt Scan Sys B.V. zich op het optimaliseren van de informatie voorziening binnen organisaties, waar documenten in papieren vorm een belangrijk onderdeel van de informatie stroom vormen.

Platform ELFA
Platform ELFA bestaat uit meer dan veertig deelnemende organisaties en bedrijven, waaronder Billing Service Providers, Credit Managementorganisaties en andere professionals. Daarnaast werkt het samen met partners zoals ECP.NL, publieke instellingen en branchevertegenwoordigers. De organisatie beschikt over kennis, ambitie en daadkracht om concrete resultaten neer te zetten en wil invulling geven aan haar ambitie en doelstelling om de toonaangevende vertegenwoordiger van dit onderwerp in Nederland te blijven. Platform ELFA heeft als missie om de penetratiegraad van e-factureren in Nederland te vergroten om zo iedereen versneld te laten profiteren van de grote financiële en praktische voordelen van elektronisch factureren.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie over Platform ELFA kunt u contact opnemen met de heer Pieter Kwant. U kunt bellen naar 026-3214607 of mailen naar [email protected]

Platform Elektronisch Factureren
Westervoortsedijk 50
6827 AT ARNHEM
www.platformelfa.nl
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular