PERSBERICHT

Scandinavische kwaliteit voor kids

Tumbling Animals is het oerdegelijke à©n attractieve speelmeubilair van Bobles. Phister & Philina brengt een kleurrijke kledinglijn. Trendy Scandinavische lifestyle producten voor kinderen van 0-12 jaar. Bestel ze eenvoudig en snel bij de nieuwe webshop ScandinaviëXS.

Design en hoge kwaliteit. Dà© handelsmerken van Scandinavië. Betrouwbaar en degelijk, maar beslist niet saai. www.scandinaviexs.nl verkoopt vrolijke kleding, speelmeubels en accessoires uit het hoge Noorden.

Het kledingmerk Phister & Philina is kleurrijk en uitgevoerd met fijne stoffen als zacht katoen, velours en ´teddy sweat´. In de herfst-/wintercollectie voor meisjes staan natuurprints en het baboesjka-poppetje centraal. Voor jongens is het denim-poppetje Joe het boegbeeld op de broeken, blouses en shirts: ´Who´s inside my pocket?´
De kledingcollectie van Phister & Philina is uitsluitend bij ScandinaviëXS te koop (ook niet in ´gewone´ winkels verkrijgbaar!).

ScandinaviëXS beperkt zich niet tot kleding, het levert een totale range lifestyleproducten. Richt de kinderkamer eens stijlvol in met mooie lithoprints! Of met Tumbling Animals, (speel)meubels van het Zweedse Bobles die pas sinds kort op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn. Gemaakt van schuim zijn ze niet alleen gemakkelijk hanteerbaar voor kinderen, maar ook heel veilig en onderhoudsvriendelijk. Kinderen kunnen binnen à©n buiten spelen met hun krokodil, varken, vis, worm of olifant. Kies zelf de maat en de kleur: lime, purple, pink, turquoise, yellow en black/white.

De fris vormgegeven site www.scandinaviexs.nl is even vrolijk en kleurrijk als de collecties zelf. Met het gemak van een postordercatalogus snuffel je door het aanbod. Duidelijke foto´s en filmpjes tonen wat de klant kan verwachten.

----------------------------------------------------------
Noot voor de redactie:

Meer weten over de site www.scandinaviexs.nl of over de genoemde producten? Neem contact op met:

ScandinaviëXS
Annelies Ribbink
telefoon (06) 47 78 00 05
[email protected]

Website: http://www.scandinaviexs.nl