(Persbericht) Het mooie van deze tijd is dat de technologie in een snel tempo veranderd, beter, mooier ,sneller en vetter zijn de toverwoorden. De vetste apparaten van dit moment zijn de grote touch screens, de populariteit van kleinere toestellen met een touch-screen heeft geleid tot de behoefte aan grotere touch screen beeldschermen. De werelden van business en handel zijn drukker en sneller dan ooit tevoren en de snelheid geassocieerd met touch-screens is nu zeer gewenst. Het gemak van deze technologie is dat het op een intuïtieve en natuurlijke manier werkt.
Je kunt een kant en klaar touch-screen beeldscherm aanschaffen maar het is middels een overlay ook mogelijk om van een bestaand beelschem een touch-screen te maken.Overlays kosten vaak minder dan de volledige apparaten
Een touch-screen overlay is een overzetscherm met touch techniek dat direct kan worden geïnstalleerd op een flat screen beeldscherm. Dit betekent dat een oudere beeldscherm nog steeds gebruikt kan worden en er geen nieuwe aangeschaft hoeft te worden. Dit bespaart een aanzienlijke hoeveelheid geld voor particulieren of bedrijven die over willen schakelen naar een touch-screen interface.
De populariteit geassocieerd met tablets en smart phones is te wijten aan het feit dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn . Je kunt toegang krijgen tot hun bestanden en applicaties met een simpele druk op het scherm. Dit betekent dat de computer veel toegangkelijker wordt en dat ook de mensen die ooit moeite hadden met het gebruik dus ook ouderen en de computer analfabeten, nu deze t echnologie gemakkelijk kunnen gebruiken. Er wordt op dit moment met man en macht door software ontwikkelaars gewerkt aan nieuwe software en apps om het om de computer nog toegankelijker te maken. De wereld komt echt aan de toppen van je vingers te liggen en wordt zo toegankelijker voor iedereen.
Neem voor meer informatie over touch-screens contact op met ons:
+31(0)165-323288
[email protected]
http://nltronisc.nl