In de eerste week heeft webwinkel www.schapenvel.nl al 10% van de jaaromzet van vorig jaar gedraaid. Geliefd zijn de gewone naturel en bonte vachten, maar ook de lamsvachten voor baby‘˜s verkopen zeer goed.

Schapenvachten houden warmte vast
Een schapenvacht neemt direct uw eigen lichaamstemperatuur aan. Uw (skai)leren bank voelt daardoor nooit meer onaangenaam koud aan. De kachel kan gerust een graadje lager wanneer u een schapenvacht over u heen legt.

Ook in bed kan een schapenvacht heel handig zijn. Leg een vacht op het voeteneind en u heeft echt geen koude voeten meer. Voor bedlegerigen heeft Schapenvel.nl speciale vachten die in de wasmachine gewassen kunnen worden.

Een schapenvacht als tapijt is niet alleen mooi, het isoleert bovendien.

Lamsvachten voor baby‘˜s
Een lamsvacht houdt baby‘˜s lekker warm in de winter. Gebruik het vachtje in bed, in de Maxi-Cosi en wandelwagen, of gewoon op de grond. Bijkomend voordeel: kinderen hechten zich snel aan hun eigen vacht. Het neemt namelijk snel vertrouwde geuren op van hun omgeving en ouders.

In de zomer zorgt hetzelfde vachtje voor verkoeling.

Lamsvachten zijn verkrijgbaar in twee soorten: wollig wit en kortharig naturel.

Grootste online assortiment
Schapenvel.nl heeft ruim 1000 schapenvachten op voorraad. Het merendeel wordt via de webshop verkocht. Naast de bekende schapenvachten in naturel, bruin en bont heeft Schapenvel.nl ook

  • gezondheidsvachten
  • stoelhoezen
  • elleboog- en hielbeschermers
  • onderdekens van zuivere scheerwol

De tapijten van IJslandse schapenvachten kunnen in elke afmeting geleverd worden. Net als de bijpassende kussens worden deze met de hand gemaakt.

Wie de producten eerst met eigen ogen wil zien, is welkom in het magazijn in Middelstum (prov. Groningen). Schapenvel.nl is op vrijdagochtend geopend tussen 9-11:45 uur. Maar ook op afspraak is iedereen van harte welkom.

Handig om te weten
Schapenvachten zijn anti-bacteriologisch. Wolvezel breekt bovendien van nature veel stoffen af. Een schapenvacht heeft hierdoor bij normaal gebruik weinig onderhoud nodig. Stevig uitkloppen is voldoende om uw vacht jarenlang mooi te houden.

Heeft het gesneeuwd? Leg uw vacht met wolkant in de sneeuw en druk het geheel licht aan. Na een paar minuten klopt u de vacht uit.

Heeft u uw vacht gewassen en is het vel stug geworden? Bij Schapenvel.nl kunt u terecht voor een speciale lanoline-kuur.

Meer informatie:

Contact: Edith Hof - tel 06-13995424 en [email protected]

Webadres: www.schapenvel.nl

Postadres: postbus 46, 9990 AA Middelstum

Magazijn: Menthedaweg 32, Middelstum. Open: vrijdagochtend 9-11:45 uur en op afspraak.

Schapenvel.nl is onderdeel van V.O.F. Huizinge Trade. V.O.F. Huizinge Trade is ingeschreven onder nummer 02096514 bij de Kamer van Koophandel te Groningen.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular