(Persbericht) Hij speelde al bij en hoofdrollen in films en op tv. Als unfunny Clown bijvoorbeeld in de serie Klein Holland of in films die dankzij hem met awards op binnen en buitenlandse filmfestivals bekroond werden zoals Consumptie verplicht.

Zondag 19 september is acteur Armin Scheuten te gast op het gevaarlijk goed kunst&festival in Nijmegen. De korte film I quit, waarin Scheuten een kantoormedewerker speelt en die ook al drie keer genomineerd was, wordt er getoond in de valkofzaal van het Lindeberg in Nijmegen.

Scheuten, die eigenlijk theatermaker was en in Duitsland radioprogramma's presenteerde, werkt en leeft sinds 2004 in Nederland en is sinds 2007 vaker te zien op tv en in films. Zijn debuut maakte hij 2007 bij Paul de Leeuw en diverse andere programma's. Eerste film en tv rollen waren het gevolg. Inmiddels werkt hij samen met bekende Duitse en Nederlandse acteurs aan allerlei projecten.

De opnamen van de Nederlandse thriller Omega, met Scheuten in een hoofdrol zijn al begonnen. Evenals opnamen voor de jeugdfilm mijn hart is niet van steen, waarin hij ook de dramaturgie voor zijn rekening heeft genomen. Begin 2011 gaan de opnamen van de jeugdfilm de Uitvinders en het Zonnewiel van start, waarin Scheuten een messenwerper speelt. Tevens werkt hij als docent acteren in cursussen en opleidingen voor jonge kunstenaren en acteurs en als regisseur.

De organisatie van het gevaarlijk goed festival heeft Scheuten daarom als gast uitgenodigd, juist ook omdat hij jonge filmmakers steunt en de kunst in Nederland probeert te bevorderen.

Contact: KB artist management
023-5622827
[email protected]

Merijn de Haas
Pr-medewerker Gevaarlijk GOED
t 026 351 90 29
m 06 14433090
e [email protected]
http://www.gevaarlijkgoed.nl/?p=1641

Contact:A.Scheuten
[email protected]
0543476361
0628562853