Heeft u al een schilderij van uw zoon of dochter aan de muur hangen? Waarschijnlijk niet, dus is het tijd om mee te doen aan de Hartegeluk! kleurwedstrijd van Stichting Heartbeat. Laat uw kind een tekening maken waarvan het thema Hartegeluk! is. Hartegeluk! sluit aan bij de doelstellingen van Stichting Heartbeat en staat wat ons betreft voor ontspanning en plezier voor gezinnen met een hartpatiëntje. Stichting Heartbeat bereikt dat middels het organiseren van vakanties en gezinsdagen. Momenteel wordt er bijvoorbeeld hard gewerkt aan de realisatie van de eerste HeartVilla, een vakantievilla waar gezinnen een onbezorgde tijd kunnen beleven.

Stuur de tekening naar ons op per post of email en van de drie leukste, ontroerendste of mooiste tekeningen wordt een echt uniek schilderij gemaakt door een professionele kunstschilder van ArtKids. ArtKids maakt van kinderoriginaliteit een modern kunstwerk dat een prominent plekje in uw woning verdient. Tekening aanleveren op A4 formaat in pen, potlood of stift. Leeftijd deelnemers, max. 10 jaar. Stuur uw tekening voorzien van naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en leeftijd naar:

Stichting Heartbeat
Postbus 126
4000AC TIEL

Ingescande tekeningen kunnen worden gemaild naar: [email protected]

Het olieverfschilderij wordt geleverd in het formaat 24 x 30 cm. (waarde: ? 145,-). Inzendingen dienen uiterlijk 1 juni 2008 binnen te zijn. De winnaars krijgen voor 15 juni 2008 persoonlijk bericht. De winnende tekeningen en schilderijen worden gepubliceerd op de website. Tekeningen worden eigendom van Stichting Heartbeat en worden niet geretourneerd. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Mocht uw zoon of dochter niet winnen, maar wilt u wel een origineel kunstwerk, dan kunt u natuurlijk contact opnemen met ArtKids onder vermelding van Stichting Heartbeat. ArtKids maakt namelijk 30% hiervan over aan Stichting Heartbeat. U een mooi kunstwerk en Stichting Heartbeat kan weer wat Hartegeluk! bezorgen.

Andere "standaard" formaten zijn 60x60 cm of 50x70 cm (prijs: ? 1000,-). Overige formaten in overleg.

Meer informatie over ArtKids: www.artkids.nu