(Persbericht) Woerden, 15 december 2011 AllSolutions, specialist in online bedrijfssoftware, kondigt aan dat Schipper Accountants heeft gekozen voor AllSolutions QX2. Schipper Accountants is een professionele accountants- en adviesorganisatie voor bedrijven in het MKB. De organisatie zocht een totaaloplossing voor onder meer het relatiebeheer, de urenregistratie, de facturatie, elektronische dossiers en workflow-management. Na een intensief selectietraject werd door het volledige directieteam unaniem gekozen voor AllSolutions QX2. Doorslaggevend in de keuze voor AllSolutions was haar aanpak en de verfrissende kijk op managementinformatie.

Barbara de Feijter, communicatieadviseur bij Schipper Accountants: à¢â‚¬Å“Onze huidige oplossingen zijn sterk verouderd. Wij zochten daarom een totaaloplossing die nieuwe technieken ondersteunt en die meegaat met de tijdgeest. AllSolutions heeft tijdens het selectietraject laten zien dat zij zeer professioneel omgaat met onze business cases en vragen. AllSolutions was in staat om onze specifieke vragen direct te vertalen in praktische oplossingen in de software, zonder de wetgeving uit het oog te verliezen. Door deze andere werkwijze is Schipper Accountants beter in staat om te anticiperen op ontwikkelingen in de markt en de behoefte van klanten. Verder kunnen wij onze dienstverlening uitbreiden doordat wij sneller over de meest recente informatie beschikken.à¢â‚¬

In de toekomst wil Schipper een deel van de informatie, zoals documenten, online beschikbaar maken via een portal. De informatie is dan niet alleen voor medewerkers toegankelijk, maar ook voor relaties. Dit maakt het dienstverleningsproces transparant, waardoor relaties precies weten wat de actuele stand van zaken is.

------------------
Over Schipper Accountants
Schipper Accountants is opgericht op 9 mei 1938. Schipper Accountants is een professionele accountants- en adviesorganisatie met als direct werkgebied Zuidwest Nederland. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn gericht op accountancy, controle, belastingadvies, juridische advisering en algemeen bedrijfseconomisch advies. Schipper Accountants bestaat momenteel uit 325 medewerkers, verspreid over 11 vestigingen.

Schipper wil graag excelleren in kennis en vakkundigheid, inzet en creativiteit en dit omzetten in kwaliteit zoals door klanten beleefd op een persoonlijke en verantwoordelijke manier.

In het kader van de Wet Toezicht Accountantsorganisaties (WTA) beschikt Schipper over een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten voor het uitvoeren van wettelijke controles. Organisaties van openbaar belang zijn in de vergunning uitgesloten. Dat is ook ons kennisterrein en ambitie niet. Voor meer informatie: www.schipperaccountants.nl.

Over AllSolutions
AllSolutions is, sinds de oprichting in 1987, specialist op het gebied van geïntegreerde online bedrijfssoftware. Met de oplossing AllSolutions QX2, die is gebaseerd op het SaaS-principe, wordt bedrijfsinformatie tijd- en plaatsonafhankelijk toegankelijk. Hiermee zijn organisaties in staat de bedrijfsvoering effectiever en efficiënter in te richten.

AllSolutions QX2 is schaalbaar, snel te implementeren en eenvoudig te gebruiken, de oplossing ondersteunt organisaties op het gebied van CRM, financiële administratie, projectmanagement/ERP, HRM & urenregistratie, ledenadministratie, logistiek & verhuur en service & onderhoud.

AllSolutions richt zich met haar online bedrijfssoftware en diensten op zakelijke dienstverleners, verenigingsorganisaties, handelsondernemingen, onderwijs en de publieke sector. Het bedrijf ontzorgt organisaties bovendien door het gehele implementatietraject, de hosting, het onderhoud en het beheer uit handen te nemen. Voor meer informatie bezoek www.allsolutions.nl of accountancy.allsolutions.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Carola Rijnbeek
035-5822730
[email protected]