Het drankje Gingr wordt al enige tijd door Wort Organic b.v. geïmporteerd vanuit Australië en is onder de naam Wort Organic (wort is gember) al enige tijd verkrijgbaar. De uitstraling van de verpakking, met schilderij van Lord Frederik Leighton (de Flaming June) was beeld en merk bepalend. De naam Wort Organic is voor een groot deel van de Europese markt slecht toepasbaar.

 

Naast de restyling van de verpakking was het bedenken van een beter klinkende naam van groot belang en diende de verdere uitstraling het natuurlijke, het relax effect van gember en de hoge kwaliteit van het product te tonen. Vele namen passeerde tijdens de brainstormsessies van ons creatief team.

 

 

Uiteindelijk zijn we terug naar de basis gegaan, waar gaat het om, om Gember dus Ginger. Passend bij onze eigen stijl (XCJ staat namelijk voor Ik Zie JE) haalden we een letter weg en voegde we aan het beeldmerk de I toe aan de N. Zo ontstond er een pakkende én begrijpelijke naam, optimaal passend bij het product. Deze verpakking toont aan dat met minimale aanpassingen een vernieuwende uitstraling ontstaat, zonder het bestaande beeldmerk geheel te verlaten. De 4 -pack van GNGR is van Meadboard 300 grams, offset. 4/0 + glansvernis.

De verpakking is vanaf  01-09-2007 te verkrijgen

 
bron:XCJ