(Persbericht) Amsterdam, 17 januari 2011 Books 4 Life (de tweedehands boekwinkel voor het goede doel) schrijft een verhalenwedstrijd uit! Het winnende verhaal zal als alternatief voor het Boekenweekgeschenk van 16 tot 26 maart cadeau worden gedaan aan iedereen die een boek koopt bij de Books 4 Life winkels in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven.

Het thema van de Nationale Boekenweek is ´CV Geschreven Portretten‘˜. Het thema van de verhalenwedstrijd van Books 4 Life is hier op geïnspireerd: ´Portret van een wereldverbeteraar‘˜. De reden hiervoor is dat 90% van de opbrengsten van Books 4 Life gaat naar Amnesty International, Oxfam Novib en kleinschalige projecten. Het sympathieke motto van Books 4 Life ´Goed Boek, Goed Doel‘˜ slaat zodanig aan dat er inmiddels al 7 winkels in Nederland zijn geopend.

Bent u een aspirant-schrijver en steunt u graag het goede doel, stuur dan uiterlijk 16 februari 2011 uw korte verhaal in. De verhalen zullen door een deskundige jury beoordeeld worden. Meer informatie, zoals de voorwaarden/spelregels, is te vinden op www.books4life.nl.

Op zaterdag 12 maart wordt het eerste exemplaar van het verhaal officieel aan de winnaar overhandigd in de deelnemende winkels.