(Persbericht) De Scientology Kerk heeft de KCET studio in Hollywood gekocht. De studio bevat ruim 20.000 vierkante meter grond, twee geluidsdichte studio‘˜s en vele uitgebreide faciliteiten om onder andere over de satelliet en het internet uit te zenden.

à¢â‚¬Å“Het is een perfect gebouw, zowel qua grootte als de locatie en precies wat we nodig hadden voor de expansie van de productie van audiovisuele hulpmiddelen voor de religie en voor de maatschappelijke projecten die de Kerk ondersteund. We waren dan ook blij met de onverwachte kans die we kregen om het te kopen.à¢â‚¬

De studio ligt in Los Angeles, vlakbij het hoofdkantoor van de religie en slechts een paar kilometer van de belangrijkste kantoren van de Maatschappelijke programma‘˜s die de kerk uitvoert. Tevens ligt de studio vlakbij de huidige studio van de kerk.

De Scientology Kerk is geen onbekende op het gebied van de productie van video‘˜s. Er zijn bijvoorbeeld al meer dan 400 video‘˜s op www.scientology.nl die laten zien wat Scientology is, wat haar overtuigingen zijn en welke maatschappelijke programma‘˜s er door de kerk ondersteund worden.

De studio zal eerst gerenoveerd worden en naar verwachting zal de kerk later dit jaar de studio‘˜s in gebruik nemen. De huidige studio van de kerk, Golden Era Productions, zal zich voornamelijk blijven richten op educatieve films en de Internationale Scientology Evenementen.

De nieuwe studio‘˜s zullen televisieprogramma‘˜s, korte informatieve films en clips voor op het Internet gaan produceren. Dit zal zowel voor religieuze doeleinden zijn als voor de goede doelen die de kerk ondersteunt.

Voor meer informatie en een foto kunt u kijken op www.scientologynews.org