Waaijenberg Mobiliteit heeft in december Scootmobiel maand

Deze hele maand koopt u vaste scootmobielen en opvouwbare scootmobielen voor zeer scherpe prijzen.
Kortingen tot wel € 1.600,-
Bent u geïnteresseerd in een van de scootmobiel modellen komt u dan eens vrijblijvend langs in een van onze showrooms in Den haag, Amsterdam of Veenendaal.
Om u veilig aan het verkeer te laten deelnemen verzorgt Waaijenberg Mobiliteit altijd een uitgebreide rij instructie bij aflevering aan huis.

Wilt u van tevoren al vast weten wat voor type scootmobiel het beste bij u past vul dan het scootmobiel invulformulier in op onze website en onze adviseurs geven u alvast een vrijblijvend advies.

Ook voor scootmobiel accessoires of verzekering kunt u bij Waaijenberg Mobiliteit terecht.

Kijk voor meer informatie op www.waaijenberg.com of bel met ons gratis telefoonnummer 0800 023 9988.

EINDE BERICHT
Noot voor redactie:
Voor meer informatie kan u contact opnemen met:

Waaijenberg Mobiliteit b.v.
Patrick van Manen
Wiltonstraat 26
3905 KW Veenendaal
M:. 06 129 78 975
E: [email protected]
I: www.waaijenberg.com

Omschrijving bedrijf
Fabrikant van gehandicaptenvoertuig
Waaijenberg Mobiliteit BV is gevestigd in Veenendaal, Amsterdam en Den Haag en ontwikkelt al ruim dertig jaar mobiliteitsoplossingen voor minder valide mensen. De Canta is hà©t gehandicaptenvoertuig van Nederland.
Dit voertuig is door Waaijenberg ontwikkeld, gebouwd en kan volledig aan de lichamelijke beperkingen van de klant worden aangepast.

Brommobielen
Buiten fabrikant van gehandicaptenvoertuig de Canta is Waaijenberg Mobiliteit in 1995, als een van de eerste in Nederland, ook brommobielen gaan verkopen. Door de jarenlange ervaring op het gebied van 45km voertuigen sluiten dit soort voertuigen mooi aan op het programma van Waaijenberg Mobiliteit. Tegenwoordig verkopen wij de marktleidende brommobielen van de merken Microcar, JDM en Aixam.

Zakelijke markt
Waaijenberg Mobiliteit is zich ook aan het richten op de zakelijke markt. In opdracht van een grote klant is er een Hulp Motor Carrier ontwikkeld voor de verkoop van ijs. Dit concept wordt op het moment nog verder uitgewerkt en zal, ook weer met de klantspecifieke mogelijkheden, aan de zakelijke markt worden aangeboden.

Alles aan huis
Waaijenberg Mobiliteit BV heeft Nederlandse verkooppunten in Veenendaal, Amsterdam en Den Haag.
Mensen die niet in de gelegenheid zijn om naar een van de vestigingen te komen, kunnen een afspraak maken voor een vrijblijvende demonstratie aan huis. Op deze manier kunnen deze mensen in hun eigen leefomgeving kennis maken met Waaijenberg Mobiliteit en de voertuigen.
Verder worden alle garantie- onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, door ons 8 man sterke buitendienstteam, bij de klanten aan huis uitgevoerd.