Op maandag 29 december is het zover; de nieuwe website van Dare2Be gaat live. Na 2 jaar was het tijd voor een upgrade maar ook een verfrissing van de huisstijl.

Dare2Be, inmiddels bekend van Dare2Pitch en de netwerkdiners à¢â‚¬à…“dare2Taste a professional, wil met de nieuwe site krachtiger gaan werken aan de kennis opbouw van de Zelfstandig professional. En naast de website zullen er in 2009 nieuwe concepten ontwikkeld worden om hieraan bij te dragen. Elke professional heeft middelen nodig om zichzelf te verbeteren om outstanding te ondernemen en Dare2Be reikt deze op een duidelijke en concrete wijze aan.

Omdat een nieuwe website toch altijd een klein feestje waard is kan je de hele maand januari genieten van een korting. Elke vierde inschrijver van een Dare2Taste bijeenkomst, ongeacht welke als je maar de vierde bent, eet en leert voor de helft van de prijs mee!

Sinds april 2008 heeft Dare2Be in de zelfstandig ondernemerswereld een naam opgebouwd op een manier waardoor bladen, waaronder Status.tv, haar benaderen voor haar kennis op die markt. Ook in de wereld van Social Networks is zij geen onbekende en heeft zij haar eigen ´plaza´ op MindZ.Com.

Dare2Be wil elke zichzelf respecterende zelfstandig professional aan de Imago Builder en zo bijdragen aan een gezond ondernemersklimaat in Nederland.

Meer weten over Dare2Be en de concepten? Kijk dan op www.dare2be.eu

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Rebecca Kanne, Directeur
Tel: 06 1309 0303
Email: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular