Tiel, 16 februari 2010
SecPoint® Partnerdagen 2010 gaan ondanks recessie gewoon door

Waar vele fabrikanten door de financiële recessie partnerdagen hebben afgeblazen organiseert SecPoint wederom haar jaarlijkse PartnerEvent in Denemarken.

De Partnerdagen worden jaarlijks gehouden in de hoofdstad van Denemarken waar het hoofdkantoor van SecPoint is gevestigd. Op dit evenement worden de nieuwste ontwikkelingen besproken en is er gelegenheid om te netwerken met andere partners. Natuurlijk wordt er ook veel informatie onderling uitgewisseld en wordt de feedback van de partners gewaardeerd om de producten waar nodig te verbeteren. SecPoint vindt de terugkoppeling van haar partners erg belangrijk en staat altijd open voor feature requests.

Elk jaar gaat er een groep Nederlandse resellers naar Denemarken, dus ook dit jaar. De groep gaat zelfs een dag eerder om de stad weer te bezoeken en om uitgerust aan te komen. Na inschrijving is de deelname gratis en gedurende de dagen is ook het eten en drinken inbegrepen.
Ook zijn journalisten welkom om deel te nemen en om te netwerken met de aanwezige partners.

De partnerdagen worden gehouden in het gloednieuwe hotel CABINN Metro vlak bij de luchthaven van Kopenhagen.

Naast de gebruikelijke producten besprekingen en trainingen is er dit jaar ook de nodige aandacht voor marketing. Hoe leg ik het mijn klant uit, wat ik kan aanbieden en vooral waarom.

Dit en nog veel meer is te beleven in Denemarken op 9 en 10 april 2010. Voor wie Denemarken te ver vind en voor wie gewoon niet kan, kan later in april nog napraten op de verkorte nederlandse versie van de SecPoint Partnerdagen in Tiel. Op dit moment is er nog geen datum bekend maar op deze dag zal in een vogelvlucht alle topics besproken worden welke in Denemarken gepasseerd zijn.

Er zijn nog plekken vrij, dus meld je aan voor 1 maart voor dit evenement. Stuur een mail naar [email protected] of bel voor meer informatie. Meer informatie is vinden op de website www.secpoint.nl

Over SecPoint:

Gestart in 1998, is SecPoint een van de belangrijkste leveranciers van Security Appliances voor een alomvattende netwerk bescherming voor al het Internet verkeer. De missie van SecPoint is het leveren van krachtige bedrijfsoplossingen, die geschikt zijn voor kleine en grote ondernemingen, gekenmerkt door het juiste gebruiksgemak en een goede prijs/prestatie verhouding. Door de combinatie van kracht, eenvoud en betaalbaarheid, blijven de producten van SecPoint bereikbaar voor elke onderneming groot of klein. SecPoint is een private onderneming gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. SecPoint heeft 3 internationale kantoren en wordt vertegenwoordigd door meer dan 500 actieve verkooppunten.

Voor meer informatie over SecPoint:
Web: http://www.secpoint.nl
Afbeeldingen http://www.secpoint.com/secpoint-press-center.html
Contact: Martin de Gier, SecPoint Nederland , Tel 0344 653 690, mail: [email protected]