(Persbericht) 7 april 2011 : wereldwijd IT beveiliging marktleider SecPoint heeft vandaag een nieuw programma gelanceerd voor nieuwe en haar bestaande partners. Dit om de SecPoint oplossingen toegankelijker te maken in meerdere marktgebieden.
SecPoint biedt nu drie geautoriseerde partners aan: Partnership Programs: Authorized Partner, Business Partner en Premium Partner.
Alle partners zullen de juiste ondersteuning krijgen om het uitgebreide portfolio met de bijbehorende technologieën juist aan te bieden aan hun klanten. Alle partners hebben toegang tot SecPoint‘˜s partner dagen, en de jaarlijkse partner conferenties. Er zullen brochures, whitepapers en datasheets beschikbaar zijn ter ondersteuning in hun verkopen en in hun marketing inspanningen.
De samenwerking met SecPoint, een van de snelst groeiende IT beveiliging bedrijven ter wereld, is voor de partners nu nog gemakkelijker met de SecPoint Partnerlounge Partner Lounge Deze selfservice portal biedt 24 uur diverse opties, waaronder eenvoudige licentie verlenging systeem, project registratie management, het aanmaken van gratis demokeys. Ook de laatste nieuwtjes en campagnes zijn in de partnerlounge terug te vinden. Om iedere partner met verschillende kennisniveaus optimaal te kunnen bedienen zijn er speciale ondersteunende video‘˜s beschikbaar om snel de juiste kennis te verkrijgen.
Naast het aanbieden van dit offline trainingsmateriaal verzorgt SecPoint ook verkooptrainingen in de vorm van online Gotomeeting® sessie met een persoonlijke trainer en met workshops sessies in ons kantoor in Tiel gericht om de kennis van beveiligingsproducten te verhogen en hiermee meer producten te kunnen verkopen met een hogere prijs/marge.
Via starterpakketten kunnen nieuwe partners tegen een gereduceerd tarief producten inkopen voor eigengebruik of om deze in te zetten als Try and Buy bij klanten. Dit geldt voor de SecPoint Appliance Protector, Penetrator en Portable Penetrator producten alsmede voor de VMware oplossingen:
Protector UTM Anti Spam Anti Virus
url: http://www.secpoint.com/protector.html
De Protector kan zakelijke klanten en hun bedrijven beschermen tegen escalaties, bedreigingen van netwerken op een moment dat de ernst en de complexiteit van de aanvallen nog nooit zo groot is geweest. De beveiliging omvat een firewall, IDS/IPS (detectie systeem,toegangscontrole van netwerken), spam filtering, anti- virus bescherming en Content filtering inclusief web filtering voor totale bescherming van data centrums en netwerken.
Portable Penetrator Wifi Security
url: http://www.secpoint.com/portable-penetrator.html
De Portable Penetrator WI- Fi Audit systeem kan netwerken beveiligen tegen aanvallen van buitenaf, waardoor op browser- gebaseerde wireless op kwetsbaarheid kan scannen. Dit kan op hele grote netwerken of op honderden IP adressen tegelijk. Het kan ook beveiligingsleutels kraken met WEP, WPA of WPA2 encryptie.
Om partner van SecPoint te worden, bezoekt u : http://www.secpoint.com/reseller-signup.html

Note to editor.
Over SecPoint:
Gestart in 1998, is SecPoint een van de belangrijkste leveranciers van Security Appliances voor een alomvattende netwerk bescherming voor al het Internet verkeer. De missie van SecPoint is het leveren van krachtige bedrijfsoplossingen, die geschikt zijn voor de kleine en grote ondernemingen, gekenmerkt door het juiste gebruiksgemak en een goede prijs/prestatie verhouding. Door de combinatie van kracht, eenvoud en betaalbaarheid, blijven de producten van SecPoint bereikbaar voor elke onderneming groot of klein. SecPoint is een private onderneming gevestigd in Kopenhagen, Denemarken. SecPoint heeft 8 internationale kantoren en wordt vertegenwoordigd door distributeurs in meer dan 45 landen.
Voor meer informatie over SecPoint:
Web: http://www.secpoint.nl
Afbeeldingen http://www.secpoint.com/secpoint-press-center.html
Contact: Martin de Gier, SecPoint Nederland , Tel 0344 653 690, mail: [email protected]