Een bloemetje op secretaressedag voldoet niet meer

HILVERSUM, 20080416 -- Uit onderzoek van studiebureau Dedicated Research blijkt dat secretaresses veeleisender worden richting functie inhoud. Secretaresses willen erkenning en waardering en niet het jaarlijkse bloemetje op secretaressedag. Direction daagt alle managers uit om deze erkenning te geven door een ode te schrijven voor zijn of haar secretaresse. De vijf meest inspirerende inzendingen ontvangen voor de secretaresse een gastticket voor het seminar 'Gezocht: Vrouwelijk Talent'.
Op 23 juni 2008 vindt in Utrecht het seminar 'Gezocht: Vrouwelijk Talent' plaats. In een levendig seminar laat de trainer Esther Mollema secretaresses zien hoe ze hun talenten beter kunnen benutten. Zo kunnen ze met nog meer plezier en succes hun loopbaan vormgeven. Deelneemsters worden uitgedaagd na te denken over wat ze nu eigenlijk echt willen met hun carrière, wat maakt hun talent onmisbaar en hoe vergroot je je zichtbaarheid.

"Het vraagt lef en leiderschap van managers om hun assistenten op te geven voor deze actie. Een gemotiveerde en ambitieuze assistent helpt managers echt verder. Nog niet alle managers zien dit helaas in.", aldus Esther Mollema. Vanaf 17 tot 29 april 2008 krijgen managers de mogelijkheid om op www.femaleleadership.nl een ode te schrijven voor hun secretaresse. De vijf meest inspirerende inzendingen ontvangen in de eerste week van mei een gastticket voor het seminar op 23 juni 2008.

Over Esther Mollema:

Esther Mollema (1965) trainde al ruim 800 Nederlandse vrouwen binnen de profit, non-profit en overheid. Na haar studies aan Nyenrode en Thunderbird in Phoenix (USA), werkte Esther Mollema als directeur van verschillende trainingsbedrijven in Nederland, Japan, Duitsland en de Verenigde Staten. Sinds 8 jaar is ze oprichter en directeur van Direction, toonaangevend op het gebied van leiderschapstrainingen. Esther is een veelgevraagd spreker en programmaleider op het gebied van female leadership, high performance organizations en strategie. Esther is getrouwd en heeft drie kinderen.

Over Direction:

Direction bouwt aan betere prestaties door Leiderschap- en Teamontwikkeling, omdat mensen het verschil maken. Wat we op school niet leerden over (Vrouwelijk) leiderschap, besluitvorming, teamontwikkeling en organizational performance; en waarvan een goede invulling essentieel is voor succesvol presteren vandaag. Direction verzorgt Female Leadership programma's voor onder andere ING, Solvay Pharmaceuticals, Randstad, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Rijkswaterstaat en AXA Verzekeringen.

Over het seminar

'Gezocht: Vrouwelijk Talent' Op 23 juni 2008 organiseert Direction in Utrecht het 1-daagse seminar 'Gezocht: Vrouwelijk Talent'. Voor alle vrouwen met talent en ambitie. Het seminar voor onder andere secretaresses, officemanagers of vrouwen in de rol van assistent of medewerkster. Deelname aan dit seminar kan voor € 290,- vrijgesteld van BTW. Meer informatie over het seminar staat beschreven op www.femaleleadership.nl.