(Persbericht) Almere, 20 april 2011 Secretaressedag verliest aan terrein. Meer dan de helft van de Nederlandse secretaresses stelt hun verwachtingen naar beneden bij ten opzichte van 2009. Zo verwacht 45 procent van de secretaresses dat hun werkgever niets aan secretaressedag zal doen. Hiernaast geeft 23 procent aan dat de werkgever deze dag maar zo zou kunnen vergeten. Dit blijkt uit online onderzoek van Unique.

Twee jaar terug heeft Unique dezelfde vraag gesteld aan secretaresses, namelijk: Verwacht je dat jouw baas iets aan secretaressedag doet? Waar dit jaar 45 procent van de secretaresses verwacht dat de werkgever geen aandacht aan secretaressedag zal besteden, heeft vorige keer slechts 28 procent dezelfde verwachting uitgesproken.

à¢â‚¬Å“Secretaressedag is bij uitstek de dag om secretaresses in het zonnetje te zetten. Uit ons onderzoek van vorig jaar bleek dat een attentie op deze dag de motivatie van de secretaresses vergroot. Een kleine moeite met een groot effect. Waarom zou je als werkgever zo‘˜n kans laten liggen? Voor Unique is dit genoeg reden om werkgevers ook hierin te ondersteunen. Unique verzorgt daarom op verzoek van hun relaties kosteloos en discreet een attentie op deze dagà¢â‚¬, aldus Gurth Severien, HR directeur Unique.

Sinds 1989 is secretaressedag ook in Nederland een jaarlijks terugkerende dag. Dit van oorsprong Amerikaanse initiatief vindt in Europa plaats op de derde donderdag in april.

-----
Over Unique
Unique is, door de fusie met Content, de grootste specialist voor officemedewerkers: administratieve, commerciële, financiële, secretariële en callcenterbanen. Deze marktleiderspositie is geen op zichzelf staand doel. Unique wil vooral mensen in beweging krijgen en hen zo helpen hun ambities te realiseren. Unique heeft een landelijk netwerk van 100 vestigingen en verschillende labels met gespecialiseerde diensten, namelijk Finance, Multilingual, Callstaff en Receptel. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl

Unique beweegt je.

Meer informatie:
Marcommit PR
Pauline van Die
Tel. 035-582 27 30 of 06-461 82 796
E-mail: [email protected]