Per 1 juni is Hanneke Engelhardt gestart als vestigingsmanager van haar eigen Select Plus vestiging te Arnhem.

Wie is Hanneke?
Hanneke Engelhardt is zeker geen onbekende in de uitzendbranche. Als sales intercedent / general manager heeft ze te maken gehad met verschillende facetten van het vak. Haar jarenlange ervaring en kennis wil zij nu graag gebruiken in het runnen van een eigen uitzendbureau. Haar kracht ligt met name in haar klantgerichtheid en het onderhouden van relaties. "Ik vind het vooral belangrijk om met de klant mee te denken", aldus Hanneke.

Hanneke's motto: Wij denken met u mee. Pas wanneer ຠtevreden bent, zijn wij dat ook!

Waarom Select Plus?
Hanneke: "Select Plus is een unieke, moderne en krachtige formule binnen de uitzendbranche die zich heeft gespecialiseerd in de diensten: uitzenden, payrollen en recruitment services. Deze organisatie en unieke formule spreken mij erg aan vanwege het open karakter en de mogelijkheid om een "eigen" bedrijf te starten met een fantastische back office partner, Payroll Select."

Select Plus Arnhem
Select Plus Arnhem onderscheidt zich op het gebied van ervaring, service, prijs, betrokkenheid à©n klantvriendelijkheid. Het maakt bovendien niet uit of u bij ons uitzendkrachten aanvraagt, flexrecruiters inhuurt of uw huidige medewerkersbestand volledig op de payroll zet. Wij hebben op elke vraag een compleet antwoord.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak!

Contactgegevens
Select Plus Arnhem
Postbus 5271
6802 EG Arnhem

+31 (0)6 130 025 27
[email protected]
www.selectplus.nl
LinkedIn Hanneke Engelhardt

Wij hanteren geen kantoortijden. U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een bericht achterlaten!