(Persbericht) Op 1 juli jl. is vestigingsmanager Etienne Fokkens gestart. Etienne zal de unieke dienstverlening van Select Plus aanbieden bij werkgevers en werknemers in de regio Assen.

Wie is Etienne?
Etienne Fokkens, 48 jaar, heeft na zijn studie bedrijfskunde in diverse leidinggevende functies gewerkt bij een aantal gerenommeerde grootzakelijke Nederlandse bedrijven en is maatschappelijk zeer betrokken. Hij is vrijwilliger bij de stichting Novo (een organisatie die ondersteuning, begeleiding en zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking) en is mede organisator geweest van Kleurrijkkanaal, het kunst & cultuurfestival in de gemeente Aa en Hunze. Hij is als geen ander in staat verbindingen te leggen en begrijpt de behoeften van het MKB inzake de huidige flexibilisering van het arbeidsproces.

Waarom Select Plus?
Etienne: "Select Plus is een moderne en krachtige formule binnen de uitzend- en payrollbranche die zich heeft gespecialiseerd in de diensten uitzenden, payrollen, detacheren en recruitment services. Deze organisatie en formule spreken mij erg aan vanwege het open karakter en de mogelijkheid om een "eigen" bedrijf te starten met een fantastische back office partner; Payroll Select. Alleen maar toch samen! Als à©à©n van de vestigingsmanagers van Select Plus word ik daarnaast niet gehinderd door allerlei tijdrovende kantoorwerkzaamheden en een duur kantoorpand omdat Select Plus een intensief strategisch partnership aangegaan is met Payroll Select. Door deze samenwerking kunnen wij een zeer scherpe prijsstelling hanteren en een kwalitatief hoge dienstverlening realiseren. Doordat Payroll Select lid is van de ABU en NEN 4400-1 gecertificeerd is, is er ook de zekerheid dat alles volgens de laatste wettelijke richtlijnen geregeld is." Door dit alles kan ik op het gebied van arbeidsbemiddeling zeer concurrerende totaaloplossingen bieden voor de werkgevers en de werknemers. Voor hun geldt tevens dat zij hierbij slechts à©à©n aanspreekpunt hebben en dat bevordert de duidelijkheid en snelheid van handelen.

Select Plus Assen
Select Plus Assen onderscheidt zich op het gebied van netwerk, service, prijs, betrokkenheid à©n klantvriendelijkheid. Het maakt bovendien niet uit of u bij ons uitzendkrachten aanvraagt, flexrecruiters inhuurt of uw huidige medewerkersbestand volledig bij ons op de payroll zet. Wij hebben op elke vraag een compleet antwoord.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak!

Contactgegevens:
Select Plus Assen

TEL: 06-55530076
EMAIL: [email protected]

Wij hanteren geen kantoortijden. U kunt ons altijd telefonisch bereiken of een bericht achterlaten!